ADVENT 2020.

Grad Opatija poziva ugostitelje da sudjeluju u opatijskom Adventu 2020. godine!

Poziv ugostiteljima na iskaz interesa za pružanje usluga na javnim površinama grada Opatije za vrijeme Adventa 2020. godine

 U svrhu pružanja potpore poduzetnicima koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost na području Grada Opatije, a radi omogućavanja održavanja Adventa uz pridržavanje svih propisanih mjera prevencije zaraze uzrokovane COVID-19 virusom, iz Grada Opatije pozvali su sve ugostitelje s područja Grada da, neovisno o tome imaju li zakupljen prostor ili ne, u adventsko vrijeme izađu na javne površine, odnosno da razmotre eventualnu potrebu za proširenjem svoje ponude na javnim površinama (ukoliko već imaju zakupljen prostor), a u smislu pružanja svojih usluga za vrijeme adventskog razdoblja (od 01. prosinca 2020. do 15. siječnja 2021. godine).

“Ljubazno molimo sve ugostitelje koji su zainteresirani da podnesu čim prije zahtjeve za proširenje javne površine (s detaljnim opisom ponude, lokacije i veličine površine, vremenskog razdoblja u kojem bi se pružala usluga, vrste naprave, načina prigodnog dekoriranja…).

Svi predani zahtjevi detaljno će se razmotriti, a pritom će se posebna pažnja obratiti na kvalitetu i vrstu ponuđenih usluga, inovativnost ponuđača i prostornu i tehničku mogućnost izvedbe. Na temelju Odluke Gradonačelnika, odabranim ponuđačima Upravni odjel za komunalni sustav i zaštitu okoliša izdat će odobrenje za privremeno korištenje javnih površina bez plaćanja poreza na korištenje javnih površina. 

Osim što potičemo sve ugostitelje da se uključe u adventske radosti pružanjem svojih usluga i obogaćivanjem ponude Adventa, pozivamo ugostitelje da u adventskom razdoblju dodatno obogate svoje poslovne prostore lampicama i prigodnim dekoracijama, a sve radi nezaboravnog doživljaja boravka u Opatiji za sve građane i posjetitelje.

Pozivamo sve građane, ugostitelje i goste da i ove godine sudjeluju u opatijskom Adventu, ali uz odgovorno pridržavanje mjera koje imaju za cilj umanjenje zaraze virusom COVID-19, budući da je jedan od glavnih ciljeva sačuvati zdravlje građana te održati dobru epidemiološku sliku Grada Opatije.”, priopćili su iz Grada Opatije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari