EVO DETALJI

Grad Rijeka objavljuje natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora

Grad Rijeka objavljuje natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora

Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom, Direkcija za upravljanje objektima poslovne i javne namjene, objavljuje Natječaj za davanje u zakup za 31 poslovni prostor na različitim lokacijama. Rok za dostavu ponuda najkasnije do 28. ožujka 2022. godine do 15,30 sati.

Pisana prijava s utvrđenim prilozima za sudjelovanje na licitaciji, u zatvorenoj omotnici, može se osim osobno, dostaviti i preporučenom pošiljkom, odnosno mora biti zaprimljena u pisarnici Grada Rijeke najkasnije do 28. ožujka 2022. godine do 15,30 sati.

Slobodni poslovni prostori koje Grad Rijeka daje u zakup oglašavaju se svakih četiri do pet tjedana. U natječaju se pregledno za svaki slobodni poslovni prostor prikazuju svi najvažniji podaci, od površine, početne cijene, jamčevine, dozvoljenih djelatnosti u prostoru kao i vrijeme, način javnog nadmetanja te ugovaranje i vrijeme početka obavljanja djelatnosti.

VIDEO DANA:

Direktan uvid u popis slobodnih i zakupljenih poslovnih prostora dostupan je u online Registru objekata poslovne namjene. Registrom, koji se svakodnevno ažurira, upravlja Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari