Grad Rijeka raspisao Naječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj/akademskoj 2016./2017. godini

Foto: Riječanin

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objave, odnosno zaključno do 4. studenog 2016. godine, prenose mrežne stranice Grada Rijeke

Grad Rijeka će u školskoj odnosno akademskoj 2016./2017. godini putem Natječaja dodijeliti ukupno 38 novih stipendija za darovite učenike i studente.

Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke raspisao je Natječaj za dodjelu 11 novih stipendija učenicima 3. i 4. razreda srednjih škola i 27 novih stipendija studentima.

Natječaj je objavljen 20. listopada na oglasnoj ploči Grada, Titov trg 3 i na mrežnim stranicama Grada Rijeke, a obavijest o raspisivanju natječaja u Novom listu.

Temeljni kriterij za izbor korisnika stipendije je darovitost. Pristupnici natječaju za dodjelu stipendija Grada Rijeke boduju se prema uspjehu u obrazovanju, priznatim postignućima, te prema mišljenju profesora-mentora i rezultatima psihologijskog testiranja.

Prijavu na Natječaj pristupnik OBAVEZNO ispunjava u elektroničkom obliku na obrascu (on-line pristupnica) dostupnoj na internetskoj stranici. Da bi prijava bila pravovaljana potrebno se prijaviti slanjem ispisane i vlastoručno potpisane on-line pristupnice i tražene dokumentacije kako je to definirano Natječajem.

On-line prijava omogućuje bržu i lakšu prijavu pristupnika na Natječaj, automatizira i ubrzava postupak prikupljanja podataka, bodovanja i rangiranja pristupnika.

Detaljne upute za popunjavanje on-line prijave možete pročitati na web stranici Grada Rijeke.

Grad Rijeka objavio je i Natječaj za dodjelu stipendija Grada Rijeke za školsku/akademsku godinu 2016./2017. za učenike i studente prema socijalnim kriterijima.

Njime ćse se dodijeliti ukupno sedam stipendija, a rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objave, odnosno zaključno do 4. studenog 2016. godine.

Natječajem za dodjelu stipendija Grada Rijeke za školsku/akademsku godinu 2016./2017. za učenike i studente prema socijalnim kriterijima dodijelit će se ukupno sedam stipendija i to:

5 stipendija za učenike srednjih škola
2 stipendije za studente

Pristupnica i obrasci za potrebne izjave mogu se podignuti u Pisarnici Grada Rijeke, Trpimirova 2/III, Rijeka radnim danom od 8,30 do 15,30 sati ili preuzeti u prilogu na mrežnim stranicama Grada Rijeke.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objave, odnosno zaključno do 4. studenog 2016. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari