43 GODINE STAŽA

Gradonačelnik Fernando Kirigin Egonu Vasiliću zaželio ugodnu i aktivnu mirovinu!

Dugogodišnji ravnatelj Javne ustanove Park prirode Učka Egon Vasilić broji prve umirovljeničke dane. Tom ga je prilikom primio gradonačelnik Fernando Kirigin kako bi mu zahvalio na vrlo uspješnoj suradnji te zaželio ugodnu i aktivnu mirovinu.

Egon Vasilić je u radnom vijeku zbrojio ukupno 43 godine staža, u Parku prirode zaposlen je od 2001. godine, tri mandata kao ravnatelj ustanove. Zadovoljan je što u mirovinu odlazi nakon što je svoju ravnateljsku karijeru okrunio jednim od najvećih projekata ustanove, izgradnjom i otvorenjem Centra za posjetitelje na Poklonu koji u prvim godinama djelovanja bilježi izvrsne rezultate rada i velik broj posjetitelja.

Gradonačelnik Kirigin mu je zaželio da nakon radnoga vijeka u gorju ima više vremena za svoju prvu i iskonsku ljubav – more i ribarenje, koje je i motiv poklona – slike akademskog slikara Claudia Franka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari