OBIŠAO LOKACIJE

Galerija | Gradonačelnik Fernando Kirigin obišao gradske investicije

Gradonačelnik Fernando Kirigin je sa suradnicima obišao nekoliko lokacija na kojima su u tijeku gradske investicije.

Radovi na uređenju sportskoga igrališta Područne škole Ičići privode se kraju. Pored radova na izradi nove podloge i asfalta, bit će postavljena nova ograda, rasvjeta te odgovarajuća sportska oprema, golovi i koševi. I sportsko igralište kod skloništa Tošina dobit će novu ogradu i rasvjetu, kao i golove za nogomet i koš za hakl. Rok za dovršetak građevinskih radova na oba sportska igrališta je 17. ožujka.

U Voloskom su završeni radovi u prvoj fazi na opločenju obalnoga pojasa uz lučicu. Do uskrsnih blagdana bit će završeni i radovi na dijelu prema početku Obalne šetnice Franje Josipa I. Gradonačelnik se sastao i s ugostiteljima koji posluju u Voloskom kako bi prokomentirali planiranu dinamiku radova.

Naposlijetku, gradonačelnik i zamjenica Kristina Đukić obišli su gradilište nove boćarije na Poljanama koji napreduju prema planu. Zalivena je temeljna ploča te je započelo zidanje nove zgrade boćarije. Podsjetimo, prva faza radova na Poljanama završit će prije Petrove pa će ove godine mještani imati dodatni razlog za svečanu proslavu blagdana sveca zaštitnika svoga mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari