PRIKLJUČNE CESTE

Gradonačelnik Kirigin obišao sporne dijelove trase punog profila autoceste A8

Gradonačelnik Kirigin obišao sporne dijelove trase punog profila autoceste A8

Gradonačelnik Fernando Kirigin, zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednica VMO Veprinac – Učka Zorica Sergo obišli su sve sporne dijelove trase punog profila autoceste A8 Tunel Učka – Matulji koje su građani naveli na sastanku u Veprincu održanom 17. veljače 2022. godine, a i ranije održanim sastancima.

Radi se o priključnim cestama, pješačkim stazama i planinarskim stazama na području MO Veprinac koje bi puni profil autoceste A8 mogao zatvoriti ili presjeći, kao i o obiteljskim kućama sugrađana kojima će kvaliteta života biti znatno umanjena izgradnjom autoceste.

Gradonačelniku će situacija viđena na terenu biti iznimno važna u daljnjim razgovorima s BINA Istrom i njihovim projektantima, od kojih očekuje da će s njime proći sve danas obiđene lokacije, kako bi se i sami uvjerili u stanje na terenu i potencijalne probleme koji bi mogli nastati za život lokalnog stanovništva.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari