TRADICIONALNI POSJET

Gradonačelnik Obersnel uoči Božića posjetio riječke crkvene velikodostojnike i uputio čestitke za Božić i Novu godinu

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel danas je, uoči Božića, posjetio riječke crkvene velikodostojnike i uputio najbolje želje i čestitke za Božić i Novu godinu.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel tradicionalno je, uoči blagdana posjetio nadbiskupa Riječke nadbiskupije Ivana Devčića i njegove suradnike te gvardijana Trsatskog svetišta fra Krunoslava Kocijana i trsatske franjevce uručivši im prigodne poklone.

U svojoj je čestitki gradonačelnik istaknuo kako je godina na izmaku bila godina puna nepredvidivih situacija koje nitko nije mogao niti zamisliti, unatoč svemu, veliki i važni riječki projekti, a posebno projekt Rijeka – Europska prijestolnice kulture, nastavljeni su i dovršeni.

„Ova važna riječka priča , iako puna izazova, ne bi bila moguća bez vaših inicijativa i poticaja, bez vaše podrške i suradnje“, naglasio je gradonačelnik Obersnel zahvalivši nadbiskupu Devčiću i gvardijanu Kocijanu na radu, trudu, idejama i sposobnostima koje su uložili u boljitak Rijeke te im zaželio sretnu i uspješnu novu godinu.

Gradonačelnik Obersnel je također danas položio cvijeće i upalio svijeće za pokojne fra Serafina Sabola i fra Emanuela Hoška na Trsatskom groblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari