EVO O ČEMU SE RAZGOVARALO

Gradonačelnik Rijeke održao radni sastanak s novim predsjednikom Uprave tvrtke INA d.d.

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović održao je radni sastanak s Péterom Rataticsem, novim predsjednikom Uprave tvrtke INA d.d.

Na radnom sastanku bilo je riječi o razvojnim planovima za prostor bivše rafinerije nafte na Mlaci, u čijoj se neposrednoj blizini upravo gradi D403, važna državna prometnica koja će povezati prostor kontejnerskog terminala na Zagrebačkoj obali s riječkom obilaznicom i koja značajno uvećava i potencijal prostora bivše rafinerije. Dogovoreno je da će se daljnji razvoj ovoga područja svakako sagledavati u suradnji INA –e d.d. kao vlasnika i Grada Rijeke.

Predsjednik Uprave Ratatics naglasio je kako je INA svoje razvojne planove veže uz Rijeku, podsjetivši kako trenutno u Rekonstrukciju rafinerije Rijeka ulaže više od 4 milijarde eura, što predstavlja najveći pojedinačni investicijski projekt u povijesti kompanije.

Ujedno je bilo riječi i nastavku sponzorske suradnje Grada i INA-e na značajnim gradskim projektima i manifestacijama te u podršci HNK Ivana pl. Zajce te sportskim organizacijama.

Uz predsjednika Uprave Rataticsa, na sastanku su bili prisutni i član uprave Marin Zovko te direktorica Korporativnih komunikacija i marketinga Tamara Karagity.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnik Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Srđan Škunca, pročelnica Odjela gradske uprave za komunalni sustav Maja Malnar, direktor Energa Sanjin Kirigin te pomoćnica pročelnice Ureda grada Doris Šajn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari