ADVENT NA GRADINI

Trsatsku gradinu osvijetlit će najveći broj lampica do sada – više od 12 kilometara!

Pripreme za najraskošniji advent u punom zamahu

Ovih dana na Trsatskoj gradini u Rijeci traje intenzivno postavljanje božićnih lampica kako bi sve bilo spremno za spektakularno paljenje koje će se održati 27. studenog.

Advent kojeg je u proteklih pet godina posjetilo nevjerojatnih 300.000 posjetitelja ponovo će očarati svoje posjetitelje, a ove će godine Trsatsku gradinu osvijetliti najveći broj lampica do sada – više od 12 kilometara!

”Svakodnevno desetak ljudi postavlja lampice doslovno na svaki kutak Trsatske gradine, a najzahtjevnije je lampice postaviti na 12 metara visoku Rimsku kulu. U večernjim satima testiramo lampice i svi oni koji se u tom trenutku zateknu na Gradini ostanu oduševljeni prizorom. Pred nama su još završni radovi kako bi sve bilo na vrijeme spremno za naše posjetitelje, a s nestrpljenjem očekujemo nedjelju 27. kada će Gradina zabljesnuti u punom sjaju!” – izjavili su iz organizacije Adventa na Gradini.

Božićni blagdani polako se približavaju, a s njima i najradosnije doba godine u kojem će na Gradini ponovno zasjati prava adventska bajka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari