GRADSKI AUTOBUSI “PO STAROM” Južni trak Adamićeve ulice otvoren za sav promet

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Tijekom noći za sav je promet otvoren južni trak u Adamićevoj ulici

Također, za promet su istovremeno otvorene ulice Fiumara, Ribarska, Jelačićev trg, Scarpina i Veslarska ulica.

S obzirom na to da će u Adamićevoj za promet biti otvoren samo južni trak, privremenom regulacijom prometa, radi bolje protočnosti Adamićevom, zabranjeno je lijevo skretanje iz ulice Riva u Henckeovu ulicu.

Prema informaciji dobivenoj od izvođača radova, radovi na sanaciji oštećenja na zgradi bivše pošte trajat će 3-4 tjedna. Navedena regulacija prometa vrijedit će do tada.

KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako sve linije u smjeru zapada prometuju redovnim trasama. Isto tako u funkciji su i sva redovna početna stajališta linija na Jeačićevom trgu.

Rijeka promet i Prometna policija MUP-a pratit će novo stanje u prometu te će u slučaju potrebe aktivirati alternativni plan odvijanja prometa koji predviđa preregulaciju sjevernog prometnog traka u ulici Riva u suprotan smjer, tj. od istoka prema zapadu.

Radi bolje protočnosti Adamićevom, zabranjeno je lijevo skretanje iz ulice Riva u Henckeovu ulicu

Otvaranje jednog traka u Adamićevoj bitno će smanjiti prometne poteškoće koje su obilježile proteklih nekoliko dana.

No, s obzirom da se zbog otvorenog samo jednog traka u Adamićevoj ipak očekuju određene prometne gužve na dionici Titov trg-Fiumara-Scarpina- Adamićeva, pozivaju se svi sudionici u prometu da, koliko je moguće, koriste alternativne prometne pravce – riječku obilaznicu i drugi prometni koridor (Titov trg-Ivana Grohovca-Žrtava fašizma-Pomerio-Fiorello la Guardia).

Također se upozoravaju svi sudionici u prometu da povećaju oprez i smanje brzinu u zoni suženja prometa u Adamićevoj ulici te da bezuvjetno poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari