EVO ŠTO ĆE SE SVE UREDITI

Gradu Opatiji stiže 100 tisuća eura za uređenje plaže Tomaševac

Gradu Opatiji za sanaciju plaže Tomaševac Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture dodijelilo je 100 tisuća eura

Ugovori za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju lučke infrastrukture te sanaciju pomorskog dobra u općoj upotrebi za projekte na području Primorsko – goranske i Istarske županije dodijeljeni su u Crikvenici.

Opatijska plaža Tomaševac je svojim uređenjem i sadržajima poznata kao plaža posebno prilagođena obiteljima s djecom. Rekonstrukcijom plaže bit će saniran postojeći obalni zid i stubište, izvedeno novo stubište za ulaz u more, proširen profil podzemnog kanala pritoka Tomaševac, izgrađena dodatna „etaža“ betonskog platoa plaže, dohranjena školjera te izgrađena rampa za pristup osobama smanjene pokretljivosti, kao i lifter za ulazak u more.

Na području Primorsko-goranske županije ugovori za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju lučke infrastrukture dodijeljeni su županijskim lučkim upravama Opatija – Lovran – Mošćenička Draga, Cres, Rab i Crikvenica, lučkim upravama Mali Lošinj i Krk, a ugovori za sanaciju pomorskog dobra u općoj upotrebi pored Opatije i gradovima Novom Vinodolskom, Kraljevici, Rabu, Malom Lošinju i Crikvenici te općinama Lopar i Mošćenička Draga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari