Grobničanka bez dlake na jeziku: “Hvala vam što ne mislite na nikoga oko sebe!”

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

U “riječkim grupama” na društvenoj mreži Facebook večeras se pojavio status koji je u kratko vrijeme od objave izazvao puno reakcija

Objavu potpisuje radnica jednog trgovačkog lanca na riječkom području koja je ogorčena ponašanjem većine kupaca – odnosno prekomjernom kupovinom određenih artikala – napisala žestoku objavu i poruku upućenu (su)građanima , onako “ravno iz srca”.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Ne objavljujem previše…. ali ovo moram podijeliti s vama.

Radim u glavnom skladištu jednog trgovačkog lanca… nije bitno kojega…. jer znam da svi dijelimo istu sudbinu.

Samo, kod nas ima hrane za nekoiko mjeseci, da ništa više ne dođe, a stalno dolazi roba.

Ali zbog kretena koji su kupovali godišnju zalihu ulja, brašna, tariguza i svega što im treba i ne treba… svi mi u skladištima i centrima moramo raditi prekovremeno.

Zbog njihove neodgovornosti i sebičnosti ja i svi ostali ćemo se još manje moći zaštititi i biti sa svojima. Pa želim zahvaliti svima vama koji imate krcate kuće hrane koja će vam na kraju propasti… koji ste se pokazali toliko egoističnima i neciviliziranima… Hvala vam što ne mislite na nikoga oko sebe.“, stoji u njezinoj objavi na Facebooku.

I samo da dodamo, kada smo simpatičnu Sanju zamolili da prenesemo njezinu objavu i upitali kako želi da ju nazovemo u tekstu s obzirom na njezino zemljopisno podrijetlo, rekla nam je kratko – “ja sam Grobničanka”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari