Načelnik Matulja završio u samoizolaciji. Boravio je u inozemstvu

FOTO: Općina Matulji

Načelnik Općine Matulji koristio je godišnji odmor početkom ožujka te boravio u inozemstvu. Po povratku je morao ići u izolaciju

„Zbog interesa javnosti obavještavamo da je općinski načelnik Mario Ćiković na godišnjem odmoru od 07.ožujka 2020.godine te da je u razdoblju od 07. do 14.ožujka boravio u inozemstvu. Nakon povratka, kao svaki drugi odgovoran građanin ove zemlje, odmah s graničnog prijelaza otišao je u samoizolaciju u trajanju od 14 dana“, objavila je Općina Matulji.

Bez obzira na navedeno Općina Matulji funkcionira nesmetano. Još prije odlaska na godišnji, kao i inače u takvim slučajevima, Općinski je načelnik ovlastio svoju zamjenicu Eni Šebalj da ga mijenja u njegovom odsustvu odnosno do povratka.

„Osim toga Općinski je načelnik u redovitom telefonskom kontaktu te kontaktu putem elektroničkih veza sa svojim zamjenicima, općinskom upravom i predsjednikom općinskog vijeća te se osjeća dobro odnosno nema simptome bolesti“, poručuju iz Općine Matulji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja