DOBRA IDEJA

GROBNIK Tečajevi za trudnice i savjetovanje uskoro uz pomoć Viber grupe

Zbog trenutne situacije savjetovanje i pomoć trudnicama održat će se pomoću Viber grupe, uz stručno vodstvo

Nedavno je potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji za provođenje programa pod nazivom “Tečaj za trudnice i roditelje” koji je trebao zamijeniti i unaprijediti dosadašnji tečaj pripreme za porod. Početak je bio predviđen za drugu polovicu ožujka, no zbog javno-zdravstvene situacije trenutno nije moguće (i sigurno) započeti s održavanjem tečaja.

– Cijeli tim suglasan da se, dok ne bude bilo moguće uživo održavati radionice kako je bilo planirano, oformi Viber-grupa preko koje bi mogle ostvariti neposredniju komunikaciju s budućim majkama i gdje bi im cijeli tim bio na raspolaganju. U dogovoru s rodiljama mogu se održavati pojedinačna ili grupna savjetovanja te ih tako umiriti i pripremiti na porod i roditeljstvo.

Rodilje će, radi dobivanja privole za uključenje u Viber-grupu, kontaktirati patronažna sestra (Bojana Burić) a mogu se i samostalno javiti telefonom na: Bojana Burić 099 251 8224; Maja Maržić 098 510 163.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari