DVORANA OUN 'K'O ŠIPAK'

Hit predstava Casabianca zaključila rekordnu turističku sezonu i program Kostrenskog leta

Turistička zajednica općine Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena ovogodišnje Kostrensko leto privela je kraju izvedbom zabavne predstave svima nam dobro poznatog autorskog i izvođačkog dvojca Irene Grdinić i Marija Lipovšeka Battifiace pod naslovom „Casabianca“.

U ovoj duhovitoj ljubavnoj priči našli su se mnogobrojni posjetitelji, a unatoč činjenici da u Kostreni igra treći puta te da je do sada u prstenu odigrana više od 50 puta i ovoga je puta rasprodana u rekordnom roku.

Sportska dvorana u Kostreni bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i već uobičajeno ispratila Đurđu i Franka uz gromoglasan pljesak.

– Aktualne društvene i političke teme te svakodnevne životne situacije s kojima se publika lako može poistovjetiti i ovoga puta pokazali su se kao prokušani recept za uspjeh. Kostrensko leto nije moglo bolje završiti nego smijehom koji nam je svima toliko potreban!, istaknula je direktorica Turističke zajednice općine Kostrena Belma Džomba.

Program Kostrenskog leta započeo je u lipnju podizanjem Plave zastave u uvali Svežanj i otvorenjem šetnice Kostrenska počivala.

Nakon dvogodišnje pauze ponovno je održana Kostrenska noć i to u proširenom dvodnevnom izdanju uz nastupe grupe Vatra i klapa Baladur i Cambi kao i bogatu ugostiteljsku ponudu i sajam autohtonih proizvoda.

Zanimljivim programima i kvalitetnom ponudom posjetitelje su u Kostrenu privlačili i ugostitelji, a Centar kulture Kostrena pretvorio je i ovoga ljeta obalnu šetnicu, trgove i plaže u zanimljive pozornice na otvorenom.

Predstave za djecu i odrasle, koncerti s mora i na plaži Veli jarak, glazbeni kamp, kino na otvorenom.. u Kostreni vjeruju da su ispunili očekivanja mještana i njihovih gostiju koji su ove godine u Kostreni bili brojniji  nego rekordne 2019. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari