TRI VRHUNSKE GLUMICE

Hit-predstava ‘Otočka terca’ u petak otvara 21. Jesen u Kostreni!

Tri vrhunske glumice, Branka Petrić Fehmiu, Olivera Baljak i Ana Vilenica dolaze u Kostrenu sa svojom novom predstavom ”Otočka terca” koja je oduševila sve koji su je pogledali!

U petak 23. rujna u 20 sati počinje manifestacija 21. Jesen u Kostreni, a otvorit će ju predstava “Otočka terca” u kojoj glume Branka Petrić Fehmiu, Olivera Baljak i Ana Vilenica.

Predstava je napravljena prema tekstu “Sjecišta” mlade zagrebačke spisateljice i dramaturginje Beatrice Kurbel, u produkciji Centra za kulturu Novog Vindolskog kojem je ovo prva profesionalna kazališna produkcija. Autorica adaptacije teksta je Ana Vilenica, a režija je povjerena mladom beogradskom redatelju Ivanu Vanji Alaču.

“Otočka terca” premijerno je izvedena ljetos u Novom Vinodolskom. Već prve izvedbe privukle su velik broj gledatelja, a sudeći prema pljesku i ovacijama Novi je dobio pravu kazališnu uspješnicu.

Središnji likovi predstave su dvije sestre koje žive u izoliranoj otočkoj sredini. Kako bi preživjele zimu iznajmljuju stan, a dolazak treće osobe u njihove živote unosi promjenu i donosi zaplet koji će vas dirnuti, nasmijati, rasplakati i ostati još dugo u sjećanju.

Ulaznice su u prodaji putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 50 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i u Narodnoj čitaonici u Kostreni sat vremena prije predstave (od 19 sati). Cijena ulaznice za umirovljenike iznosi 30 kuna, a po povlaštenoj cijeni može se kupiti isključivo na blagajni Narodne čitaonice prije predstave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari