2155 PRETPLATNIKA

HNK Ivana pl. Zajca bilježi velik porast broja pretplatnika

Riječka publika prepoznaje vrijednost programa  što potvrđuje kupnjom godišnje kazališne pretplate. Do danas je upisano gotovo 2 155 godišnjih pretplata za brojne pretplatničke cikluse u „Zajcu“.

Porast pretplatnika veći je od 130% u usporedbi s prošlom sezonom, pa se Kazalište počinje približavati brojkama iz predpandemijskih sezona.

Kako poručuju iz HNK Ivana pl. Zajca, građanskih pretplata u sezoni 21/22 kupljeno je 905, dok je u ovoj sezoni kupljeno 1168.  Nakon dvije godine nemogućnosti rada na pretplatama za djecu i mlade, ostvaren je rezultat od gotovo 1000 pretplata. Koncem listopada službeno su zatvoreni upisi godišnjih pretplata, no na rezervacijama, kao i u najavi ima još grupnih i pojedinačnih pretplata, tako da će konačni broj biti još i veći.

Iz Uprave Kazališta zahvaljuju publici na povjerenju i podršci te vjeruju kako  će najavljenim programima opravdati povjerenje i zadržati njezinu naklonost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari