HALLOWEEN U RIJEČKIM KLUBOVIMA

Galerija | Niste se usudili van u Noći vještica? Pogledajte kako su se Riječani zabavljali u ‘najstrašnijoj noći’!

Najstrašnija noć u godini – poznatija pod nazivom Halloween – bila je povod za odličnu zabavu. Više u video prilogu!

Riječke klubove krasila je dekoracija u obliku bundeva i kostura te posjetitelji u raznim maštovitim kostimima, piše Kanal Ri.

“Mene je iznenadilo koliko je ljudi došlo i vjerujem da će atmosfera biti super, da će se svi lijepo zabaviti. Iskreno, fali ovakvih evenata da se skupe ljudi, baš zato što su eventi postali rijetki dođe ovoliko ljudi.”, kaže jedan posjetitelj riječkog kluba.

Halloween je svake godine sve popularniji a priklanjaju mu se i brojni riječki ugostitelji koji su i ovoga puta pripremili prigodan program.

“S obzirom da je večeras najmračnija noć u godini, u tom duhu smo uredili klub s bundevama i lampašima.Pripremili smo posebnu cugu za to, kao što su bloody shooteri i vampirski džin tonik. Očekujemo puno ljudi, zabave i puno umaskiranih likova.”, kaže ugostiteljica Helena Buljan.

Kultni riječki klub među prvima je u gradu krenuo sa proslavom ove američke tradicije.

“To je u biti keltski praznik koji se zove Samain a Amerikanci su to preimenovali u Halloween, to je kod njih nekakav maskenbal. Znači, te sve maske plaše zle duhove da pobjegnu, a ne da smo mi neke sotonjare.”, kaže Tomi Phantasma, glazbenik i organizator eventa.

Za mlade on većinom predstavlja zabavu imogućnost da tu noć budu netko drugi.

Neki ga slave, drugima je povod za dobru zabavu, a treći ga jednostavno ignoriraju.

Kako je to izgledalo noćas u Rijeci pogledajte u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari