DANAS ... ZA VAS ...

Galerija | Hrvatski rukometaši na Pećinama kuhali za potrebite Riječanke i Riječane

Rukometni znalci i chefovi kuhali za potrebite

Jedinstveni humanitarni projekt “Danas…za vas…!” je u svom sedmom izdanju okupio doista sjajna imena iz svijeta sporta i kulinarstva, a sve s humanim zajedničkim ciljem – pripremanju obroka za beskućnike i potrebite.

U Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno sa zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali su: izbornik hrvatske rukometne reprezentacije GORAN PERKOVAC, vratar reprezentacije MARIN ŠEGO, trener vratara VALTER MATOŠEVIĆ, voditelj Ureda za odnose s javnosti HRS-a DRAGO ĆOSIĆ, dugogodišnji rukometni djelatnik MRK Zamet MARIN MIŠKOVIĆ, predsjednik Županijskog rukometnog saveza BORIS KONJUH te rukometni trener DRAGO ŽILJAK. Pomoć rukometašima i rukometnim djelatnicima u pripremi obroka pružila su i dva chefa – TINO SINOŽIĆ, chef hotela Navis Opatija te KRISTIJAN KOZMIĆ.

Pripremalo se oko 1 500 obroka, a na današnjem meniju našla se riblja juha s rižom i povrćem, blitva s krumpirom, tjestenina s umakom od tune, pohani oslić te brodet od dagnji s palentom kompiricom. Svi su zajedno spremali obroke za potrebite, a pripremljeni obroci dostavljeni su korisnicima riječkih pučkih kuhinja, prihvatilištima za beskućnike, a individualno su se obroci dostavili i korisnicima pučke kuhinje, na njihove adrese.

U svečanom trenutku današnjeg događanja izbornik Goran Perkovac je Damjanu Miletiću uručio dres hrvatske rukometne reprezentacije s potpisima svih igrača i stožera, a domaćin je reprezentaciji zaželio puno uspjeha u utakmici s Belgijom te na svim narednim utakmicama.

I ovo izdanje je još jednom potvrdilo da ja ovaj projekt postao jedan od vodećih humanitarnih akcija na ovim prostorima, na ponos organizatora i svih sudionika koji se drage volje uključuju u ovaj doista jedinstven projekt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari