HUMANITARNA AKCIJA Danas mnogi riječki psi postali „morski psi“!

Foto: Igor Kramarsic

Može se reći da je današnja humanitarna akcija „Morski pas“ održana na plaži za pse Brajdica postigla priličan uspjeh. Od jutarnjih sati mnogi vlasnici pasa dolazili su na plažu sa svojim ljubimcima kako bi ih profesionalni fotograf Petar Fabijan mogao „uslikati“ kako plivaju, rone ili se tek brčkaju u moru.

psi2

Nisu svi psi uvijek raspoloženi za uživanje u morskim radostima, no na nagovor drugih lakše je zakoračiti u plićak, ili zaplivati poput pravog morskog psa! Zabilježene su sigurno vrlo animljive fotografije, od kojih će one najuspjelije krasiti i kalendar Udruge „Traži se prijatelj“ koja je i organizator ove akcije koja je doživjela svoje 4. izdanje.

Sav prikupljeni novac utrošit će se za djelovanje Udruge „Traži se prijatelj“ koja skrbi o napuštenim životinjama.

psi3

Akcija je osmišljena tako da svatko tko želi dođe na plažu sa svojim psom i pušta ga u more te ga Fabijan snima u vodenom ambijentu, često i ispod površine mora. Kotizacija za sudjelovanje u akciji je 35 kuna te vlasnik dobija “morsku” fotografiju svog ljubimca, u suradnji s foto radnjom Kurti. Svi sudionici mogli su sudjelovati i u tomboli i osvojiti vrijedne nagrade za svoje pse, ali i za sebe.

Foto: Igor Kramarsic

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari