HUMANITARNA SUBOTA: Za pomoć dječaku Marku Mihaljeviću na Rujevici veliki kotlić, sportski sadržaji, koncerti…

Humanitarnu akciju koja će se odvijati u subotu od 10-22 sata pokrenuli su Boksački klub Predator, Doker Pub i Humanitarna uduga Riječko srce. Sav prihod namijenjen je kupnji dječaku neophodne stajalice koja se nažalost ne može dobiti putem HZZO-a

U subotu 15. listopada bit će vrlo živo, veselo, zaigrano i nadasve – sportski. Naime, Boksački klub Predator, Caffe bar Doker Pub i Humanitarna uduga Rječko srce osmislili su cjelodnevnu humanitarnu akciju koja će ponuditi mnogo sadržaja za sve ukuse – bit će tu veliki kotlić s ukusno pripremljenim poslasticama, mnogobrojni sportski sadržaji – boksački mečevi i prezentacije borilačkih sportova – te nekoliko koncerata riječkih bendova i jedne riječke klape.

Sav prihod od mnogobrojnih događaja ići će u korist Marka Mihaljevića, dječaka s posebnim potrebama, odnosno za kupnju Marku neophodne stajalice koja se nažalost ne može dobiti putem HZZO-a. Ovo cjelodnevno obiteljsko-sportsko druženje omogućit će da Marko dobije ovo prijeko potrebno pomagalo kojem je cijena čak 37 tisuća kuna.

Akciji su se, između ostalih, odazvali i riječki bajkeri i bajkerice te Halubajke Viškovo!

Sve navedeno odvijat će se na prostoru ispred Caffe bara Doker Pub i prostorija Boksačkog kluba Predator. Za potrebe akcije skuhat će se oko 500 porcija fažola, bit će tu i gulaša i palente kumpirice – nitko neće ostati gladan!

Novčana sredstva za pomoć Marku Mihaljeviću mogu se uplatiti i na račun Humanitarne udruge Riječko srce otvoren u Erste banci, uz napomenu – „Za Marka Mihaljevića“.

rijecko-srce

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari