VIJEĆNICI U AKCIJI

Humanitarnu pomoć za stradale u potresu prikupili i riječki gradski vijećnici Kluba SDP-SDSS-HL

Na inicijativu vijećnika Kluba SDP-a – SDSS i HL koji djeluje u Gradskom vijeću Grada Rijeke održana je humanitarna akcija prikupljanja za nastradale u potresu

Kako je u ime inicijatora naglasila vijećnica Sandra Krpan, premda su i drugi gradski vijećnici već pokrenuli brojne akcije u kojima volontiraju i samozatajno rade i pomažu potrebitima, ovom akcijom se htjelo pokazati solidarnost i zajedništvo u teškim trenucima koji su pogodili našu zemlju.

Podsjetimo da je Grad Rijeka, zajedno sa komunalnim i trgovačkim društvima osigurao 800 tisuća kuna financijske pomoći gradovima Petrinji, Glini i Sisku.

U ovoj akciji prikupljali su se bezreceptni lijekovi, sterilne gaze/komprese/flasteri, radne rukavice, lampe i baterije, kabanice, pelene, papirnati ručnici, posude za hranu za jednokratnu upotrebu, maske i dezinfekcijska sredstva, odnosno sve ono što su vijećnici putem medija i društvenih mreža saznali da je potrebno ovih dana.

Sve donacije prikupljane su u Informativnom centru Grada Rijeke – Ri Infu.

Kao što su inicijatori poručili, količina nije bitna jer pomažu svi, ali smatraju kako je puno važnija poruka zajedništva.

Iz Kluba vijećnika SDP-a – SDSS i HL zahvaljuju svim vijećnicima koji su se odazvali i sudjelovali u akciji.

Prikupljena donacija bit će dostavljena Crvenom križu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views