OVAKO TO RADE U RIJECI

I na operaciji u riječkoj Dječjoj kirurgiji s kockastim kapicama – pacijent je dobro!

Foto. Facebook

Sliku su objavili u KBC Rijeka te su napisali da su radile samo žene, u vrijeme utakmice Hrvatske s Brazilom. U komentarima stižu čestitke: ‘One su čudo kao i naši nogometaši. Rade vrlo zahtjevan posao i tu nema radnog vremena’

Kakva je to bila sinoć noć za pamćenje, Vatreni su nas bacili u trans, velika pobjeda nad Brazilom koji su skoro svi vidjeli kao sigurnog pobjednika.

I onda Hrvatska, sjajni Vatreni! A kako i ne bi, kad je cijela zemlja sinoć bila uz njih, pa i u operacijskim dvoranama. Ova sjajna fotografija iz operacijske sale dolazi iz KBC Rijeka koji je objavio fotografiju operacije u dvorani Dječje kirurgije na Kantridi a vijest prenio i Kanal Ri.

Na svom Facebooku napisali su:

SRETNE KAPICE – Nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Brazilom, ovo je definitivno fotografija dana! Ovako se danas radilo u operacijskoj dvorani Dječje kirurgije na Kantridi! A radile su samo žene i to u vrijeme utakmice. Pacijent je doznajemo dobro.
Sretne kapice su: Ana Bosak Veršić, Branka Balaban, Anja Wolfand, Irena Barbarić, Lucija Morić i Suzana Sršen Medančić,
Fotografija: Halima Podrug.”

Reakcije javnosti su sjajne, samo od neki od komentara su: “One su čudo kao i naši nogometaši. Rade vrlo zahtjevan posao i tu nema radnog vremena”, “To je članak za naslovnicu”, “Divni doktori i sestre! Bravo žene.”, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari