UKUPNO 750 PAKETA

I ove godine Općina Jelenje dostavlja svojim mještanima poklon-pakete na kućne adrese

Zbog epidemiološke situacije i ove godine nema klasične podjele paketa u Domu kulture Dražice. Kao i prethodne godine, operativne snage Civilne zaštite Općine Jelenje, po nalogu lokalne samouprave, dostavit će poklon-pakete najpotrebitijima, odnosno svima koji su ostvarili pravo na paket temeljem propisanih uvjeta. Paket će stoga doći na kućne adrese u utorak, 21. prosinca 2021. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u srijedu, 22. prosinca 2021. godine.

Ukupno će biti podijeljeno 750 poklon paketa. Obiteljski će stol bio znatno bogatiji, a kako se nalazimo u neizvjesnim vremenima “klasičnu podjelu božićnih paketa” nije bilo moguće realizirati iz sigurnosnih razloga. Ipak, zbog korone nismo željeli uskratiti najpotrebitijim mještanima poklon-paket. Stoga će naši volonteri osobno donijeli znak pažnje i dobre volje na vrata naših sumještana, poručili su iz Općinske uprave, dodajući kako će se prilikom dostave poštivali higijenski uvjeti, a i sama jelenjska civilna zaštita dobro je opremljena zaštitnom opremom.

VIDEO DANA:

Paket će stoga doći na kućne adrese u utorak, 21. prosinca 2021. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u srijedu22. prosinca 2021. godine. Ako kojim slučajem netko ne dobije paket, a ostvaruje pravo na isti, odnosno dobio je paket i za Uskrs neka se javi na pisarnica@jelenje.hr ili na 051 208 080 kako bi mu se paket dostavio najkasnije do 23.12.2021. godine.

PRAVO NA POKLON PAKET OSTVARUJU:

Mještani s prebivalištem na području općine Jelenje koji su:

  • Umirovljenici s mirovinom do 2.500,00 kn
  • Invalidi domovinskog rata bez obzira na postotak invalidnosti
  • Invalidna osoba (odrasli i djeca)
  • Osobe korisnici pomoći za uzdržavanje
  • Korisnik jednokratne pomoći ako ne ostvaruju pravo po nekoj od gore navedenih točki.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari