OD TRSATA DO KANTRIDE

I ove godine Rijekom će proći vesela CARnevalska povorka – pridružite joj se!

Foto: Riportal

‘Sve se odvija u autima, prolazimo kroz cijeli grad, trubimo, veselimo se i prenosimo maškarani duh u sve ulice našega grada’, ističu organizatori motorizirane maškarane manifestacije

I ove godine gradom će defilirati CARnevalska povorka. CARnevalska povorka vol.3 održat će se u subotu 11. veljače a povorka maškaranih vozila i veselih putnika kretat će se već poznatom rutom od Trsata do Kantride.

CARnevalska povorka počinje u subotu 11. veljače u 12 sati u Autokinu (ex. Tenk) na Trsatu. Povorka vozila potom se kreće pripremljenom rutom kroz grad do parkirališta kod stadiona na Kantridi.

“Povorku će predvoditi veliki turistički autobus koji pršti zabavom i glazbom. Za to će se pobrinuti grupa Fiesta.”, ističu organizatori.

Svako vozilo plaća cijenu sudjelovanja: motocikli 10€, osobni atomobili 25€ te vozila za 6-8 ljudi 35€. Karte se mogu kupiti u Caffe baru Red Hot te u Fine Foodu Mamma Mia.

Sudionici povorke moraju obvezno poslati registraciju vozila te imena i prezimena osoba koje će se nalaziti u vozilima na e-mail: info@alterna-event-team.hr.Organizatori napominju kako vozila moraju biti tehnički ispravna i registrirana.

“Pridružite nam se i zabavite na ovoj jedinstvenoj maškaranoj zabavi!”, poručuju organizatori koji se nadaju velikom broju maškaranih vozila što je bio slučaj u prethodn a dva izdanja CARneval povorke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari