I TORTA OD ČETIRI METRA! U subotu 11. veljače veliki humanitarni koncert na Korzu za pedijatriju KBC-a Rijeka

Foto: Riječanin

Koncert u sklopu Festivala srca organizira udruga Veliko srce malom srcu

Čak 20 izvođača, među kojima su dječji zborovi i klape ali i popularni izvođači poput grupe E.N.I., Nine Kraljić, Antonele Doko, Luka Nižetić… sudjelovat će 11. veljače na riječkom Korzu na velikom humanitarnom koncertu kojeg organizira udruga Veliko srce malom srcu, u suradnji s Gradom Rijeka, tvrtkom PIK Rijeka i Srednjom ugostiteljskom školom iz Opatije.

Posebna atrakcija manifestacije za koju se očekuje da će od podneva pa do nekih 15 sati privući velik broj Riječana bit će i torta u obliku srca promjera četiri metra i teška otoprilike 200 kilograma koja će biti podijeljena Riječanima i gostima kako bi se prikupila sredstva za nabavku EKG monitora za odjel pedijatrijske kardiologije KBC-a Rijeka.

Organizatori će pripremiti i topli čaj i kuhano vino, a u zrak će se puštati baloni u obliku srca. Prodavat će se i suveniri udruge i suveniri koje su izradila djeca iz dječjih vrtića i osnovnih škola s područja PGŽ. Voditelji programa bit će Josip Krmpotić i Robert Ferlin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari