Idući tjedan počinju upisi u privatne vrtiće na području Općine Viškovo

Upisi u privatne dječje vrtiće na području Općine Viškovo za pedagošku godinu 2022/2023. počinju sljedeći tjedan – u ponedjeljak 2. svibnja 2022. godine i traju do 6. svibnja 2022. godine. 

Djeca se mogu upisati u vrtiće Malik, Maza, Loptica, Zvončica i Poneštrica – područni objekt Sreća u Marčeljima. Detaljnije informacije oko upisa i potrebna dokumentacija bit će dostupni na internetskim stranicama svih vrtića pa se roditelji mogu informirati ovisno o vrtiću u koji bi upisali dijete.

Kontakte i informacije o svakom pojedinom vrtiću možete pronaći na sljedećem linku:

https://opcina-viskovo.hr/predskolski-odgoj-i-obrazovanje/predskolski-odgoj

Općina Viškovo će sukladno Odluci o sufinanciranju redovnog programa predškolskog odgoja i obrazovanja u Općini Viškovo sufinancirati redoviti program predškolskog odgoja i obrazovanja u vrtićima izvan Općine Viškovo ako kapaciteti dječjih vrtića iz Plana mreže nisu dostatni odnosno ukoliko je nakon provedenih upisa, utvrđeno da vrtići na području Općine Viškovo više nemaju slobodnih mjesta za upis djece.

VIDEO DANA:

Obavijest o broju slobodnih mjesta u pojedinim vrtićima na području Općine Viškovo bit će objavljena naknadno na općinskim web stranicama nakon provedenih upisa.

Zahtjevi za sufinanciranje zaprimat će se od 01. srpnja do 08. kolovoza 2022. godine na novim obrascima za pedagošku godinu 2022/2023.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views