Imenovana nova ravnateljica Hrvatskog muzeja turizma u Opatiji

Foto: Grad Opatija

Dr. sc. Mirjana Kos- Nalis imenovana je ravnateljicom Muzeja turizma u Opatiji, rješenjem Ministarstva kulture, od 1. siječnja 2020., na mandat od četiri godine.

Na raspisani javni natječaj Hrvatskog muzeja turizma od 30. listopada 2019. godine pristigla je samo jedna valjana prijava i to ona dosadašnje v.d. ravnateljice Kos – Nalis.

Sukladno prethodnom mišljenju gradonačelnika Grada Opatije, te imajući u vidu natječajnu dokumentaciju i predloženi četverogodišnji program rada utvrđeno je da se dr. sc. Mirjana Kos – Nalis temeljem dosadašnjeg radnog iskustva odlikuje stručnim, radnim i organizacijskim sposobnostima iz kojih proizlazi motiviranost, stručnost i ozbiljnost u pristupu koja jamči daljnji razvoj i napredak Hrvatskog muzeja turizma te se temeljem predlozenog četverogodišnjeg programa rada imenuje za ravnateljicu, stoji u Rješenju o imenovanju koje potpisuje ministrica kulture dr.sc. Nina Obuljen Koržinek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari