Info dani kampanje “Uključi se!” u RiHubu!

Foto: Riječanin

U tijeku je nova kampanja Uključi se! koja građane poziva da mijenjaju svoj grad, odlučuju ili volontiraju

Jeste li spremni da u godini u kojoj Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture pokažemo zajedništvo i najbolju izvedbu naše dobre energije koju ćemo izvesti izvan grada i države?

Želite li biti aktivni građani aktivnoga grada? Uključite se i stvarajte Luku različitosti!

U tijeku je nova kampanja Uključi se! koja građane poziva da mijenjaju svoj grad, odlučuju ili volontiraju.

Uključiti se možete predlaganjem projekata na natječaje Zeleni val i Civilne inicijative, možete predstavljati stanovnike Rijeke u projektu Rijeka 2020 kao članovi Vijeća građana ili postati volonter jer Europska prijestolnica kulture treba vašu pomoć, ruku, savjet i ideju.

Oni koji se žele uključiti u projekt, a imaju dodatna pitanja, mogu 21. i 22. svibnja doći na informativno predavanje u RiHub namijenjeno svim zainteresiranim prijaviteljima. Prezentacija počinje u 17 sati i trajat će oko sat vremena.

Tijekom prezentacije pružit će se informacije o procesu prijavljivanja projekata (ispunjavanje prijavnice, troškovniku) te pojasniti formalni uvjeti natječaja, a nakon prezentacije će biti vremena za pitanja.

Projekte koji unapređuje lokalnu zajednicu društveno-kulturnim i umjetničkim akcijama kao i projekte koji će zazeleniti Rijeku možete predložiti do 19. lipnja 2019. (Zeleni val i Civilne inicijative), a rok za prijavu u Vijeće građana koje između pristiglih prijava ocjenjuje projekte u okviru programa Civilne inicijative i Zeleni val te ih predlaže za financiranje je 6. lipnja 2019. Prijave za volontiranje otvorene su cijele godine.

Više informacija potražite na linku: https://rijeka2020.eu/ukljucise/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari