IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo novih zanimljivih poslova širom naše županije!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Hrvatski registar brodova ima raspisan natječaj za inspektora PU za trup ili strojarske sustave (m/ž) u Rijeci. Osnovni je uvjet za prijavu da imate zvanje mag.ing. brodogradnje ili mag. ing strojarstva, 4 godine iskustva na poslovima kvalifikacije i statutatorne certifikacije brodova ili projektiranja/gradnje/održavanja brodova. Uporaba engleskog jezika u govoru i pismu bitna je stavka prilikom apliciranja na ovaj natječaj, a potrebna vam je i osnovna izobrazba za uporabu računala te vozačka dozvola B kategorije. Prijave se zaprimaju do 28.05.

Libertin naklada d.o.o. u Rijeci ima 2 raspisane pozicije. Traže se komercijalist/prodavač u call centru (m/ž) i osoba za telefonsku prodaju i marketing (m/ž). Ovaj poslodavac omogućava i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Koji uvjete trebate za prijavu, provjerite u odabranom oglasu.

Emarine d.o.o. zapošljava projektanta brodske strukture/cjevovoda (m/ž) u Rijeci.  Ako imate VSS/VŠS iz ovog područja, minimalno godinu dana iskustva, a odlično se snalazite u programu Aveva Marine i u AutoCAD-u, prijavite se do 16.06.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovenačka farmaceutska kompanija, zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) u Zagrebu i ostalim regijama Hrvatske. Potreban vam je završen fakultet iz područja farmacije, medicine, veterine, stomatologije, kemije ili kemijske tehnologije. Također, da biste se uklopili u ovaj natječaj i konkurirali za dobivanje istog, trebate i iskustvo, poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Ukoliko se pronalazite u ovom oglasu, kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

A.O.R. d.o.o., novi je brend koji se bavi prodajom ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda preparativne kozmetike i koji neumoljivo prati svjetske trendove na području njege i ljepote.  Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava prodavača/demonstratora kozmetičkih proizvoda i beauty tehnologije (m/ž) u Rijeci (ZTC) i Zagrebu. Otvorene, komunikativne i marljive osobe dobrodošle su u aOra tim – prijavite se.

MPG d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) za rad u mjestima: Cres, Poreč, Umag, Rovinj i brojnim drugim. Glavne aktivnosti na ovom poslu uključuju brigu o zalihama, kao i punjenje i slaganje redovnih polica te kontolu optimalnog izgleda police. Poželjno je jednogodišnje iskustvo u ovom poslovnom području, komunikativnost, kao i poznavanje rada na računalu (Excel, Word, e-mail). Iako je riječ o sezonskom poslu, nudi vam se mogućnosti nastavka rada i van sezone. Detaljnije doznajte klikom na link.  

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije te u Istri, traži veći broj djelatnika za radno mjesto prodavača (m/ž). Osnovne poslovne zadaće uključuju izlaganje robe, kontrolu kvalitete robe, rad na blagajni, brzo i točno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost prema kupcima. Koji uvjete trebate zadovoljiti da biste se uklopili u ovaj natječaj? Provjerite u oglasu.

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih,  zapošljava prodavača (m/ž) u Puli i Rijeci. Ako ste zaljubljenica/zaljubljenik u modu i pratite modne trendove, a davanje modnih savjeta nije vam strana pojava, prijavite se do 26.05.

Jatro d.o.o., privatna tvrtka koja se bavi savjetovanjem, projektiranjem i izradom elektro dokumentacije u brodogradnji, zapošljava projektnog inženjera elektro sustava u brodogradnji (m/ž), za razne tipove brodova. Ako imate VŠS/VSS elektrotehničkog smjera, napredno poznajete engleski jezik, MS Office te AutoCAD, zadovoljavate sve uvjete za prijavu. Iskustvo je prednost, no nije uvjet – prijavite se. Mjesto rada je Rijeka.

Dekra, za klijenta – Ericsson Nikola Tesla d.d., traži više motiviranih i odgovornih skladištara (m/ž) u Rijeci, Zadru i Zagrebu. Na ovom poslu ćete zaprimati i isporučivati robu, a uz to i kontolirati pratreću dokumentaciju. Trebate znati osnove na računalu (e-mail, Excel), te imati položen ispit za upravljanje viličarom. Očekuju vas stimulativna primanja, nova znanja i dinamično okruženje – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari