OPREZ!

‘Išao sam iz škole a neki muški me je zvao da s njim idem u auto’; Riječka policija istražuje dojave o predatoru u bijelom vozilu

Ilustracija: Pixsell

Društvenim mrežama šire se upozorenja roditeljima školske djece s područja Šmrike, Hreljina, Križišća i Jadranova. Alarmirana je i policija!

Društvenim mrežama kolaju upozorenja roditeljima školske djece s područja Šmrike, Hreljina, Križišća i Jadranova o nepoznatim osobama, muškog i ženskog spola, koje naizmjence krstare bijelim vozilom rečenim područjem i po izlasku djece iz škole mame ih ‘da se provozaju s njima’!

Vijest se brzo proširila društvenim mrežama nakon što je jedno dijete detaljno opisalo neželjeni susret odnosno kratki razgovor s nepoznatim muškarcem.

Djeca su u strahu a roditelji užasnuti te je alarmirana i policija.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske poručili su kako su zaprimili dojave o ovoj neželjenoj pojavi. “Policijski službenici su obišli navedena područja te nisu zatečene prijavljene osobe”, izvijestili su iz policije te dodali: ‘Policijski službenici će i dalje obilaziti navedeno područje te poduzimati mjere i radnje sukladno svojim zakonskim ovlastima kako bi utvrdili sve potrebne činjenice’.

Ovo je svakako ohrabrujuće, no roditelje i djecu svejedno bi uputili na pojačanu pažnju i brigu o sigurnosti mališana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari