BILANCA USPJEHA

Ivo Usmiani, predsjednik Uprave JGL-a, otkrio dosad nepoznate detalje o razvoju tvrtke: ‘Treba raditi, treba stvarati’

Dobitnik županijske nagrade za životno djelo i predsjednik Upravnog odbora JGL-a Ivo Usmiani bio je gost posljednje ovosezonske emisije Bilanca uspjeha Kanala Ri urednice i voditeljice Barbare Udovičić

Prije nekoliko mjeseci jednoglasnom odlukom Županijske skupštine PGŽ podržan je prijedlog skupštinskog Odbora o dodjeli nagrada Primorsko-goranske županije za 2022. godinu te je nagradu za životno djelo dobio osnivač i jedan od najvećih dioničara tvrtke Jadran-Galenski laboratorij (JGL) Ivo Usmiani.

Ivo Usmiani bio je gost posljednje ovosezonske emisije Bilanca uspjeha Kanala Ri urednice i voditeljice Barbare Udovičić u kojoj je govorio o razvoju, sadašnjosti i budućnosti JGL-a.

Otkrio je pritom i neke do sada nepoznate detalje, a govorio je i o tome kako uspijeva balansirati između poslovnih obaveza, šireg društvenog angažmana i privatnog života.

Zanimljiv razgovor Barbare Udovičić s Ivom Usmianijem pogledajte u videoprilogu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari