NOVI DIREKTOR

Izabran direktor Autotroleja: Robert Mrvčić vodit će društvo u sljedeće četiri godine

Nakon što je početkom travnja 2023. godine Skupština Komunalnog društva Autotrolej d.o.o. raspisala natječaj za izbor i imenovanje direktora Društva, na današnjoj sjednici Skupštine za direktora je izabran Robert Mrvčić.

Na natječaj koji je raspisan 6. travnja, prijave je poslalo pet kandidata, od čega su četiri kandidata udovoljavala svim uvjetima natječaja, dok jedan kandidat nije ispunjavao uvjete natječaja. Također, u međuvremenu je 25. travnja 2023. godine dosadašnji direktor, Alberto Kontuš, Društvu dostavio dopis kojim povlači svoju prijavu za predmetni natječaj.

Uvjeti natječaja obuhvaćali su visoku stručnu spremu, najmanje 5 godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu i komunikacijske vještine. Prijavi je trebalo priložiti i pisani dokument „Vizija društva do 2027. godine“.

Skupština društva odlučila se među prijavljenim kandidatima za Roberta Mrvčića.

Mrvčić je u Viziji društva u razdoblju od 2023. godine do 2027. godine jasno artikulirao aktualne probleme u Autotroleju te predložio konkretne mjere za njihovo rješavanje, kao i mjere za unapređenje poslovanja u mandatnom razdoblju.

“Robert Mrvčić je diplomirani inženjer pomorskog prometa te dugi niz godina obavlja poslove u KD Autotrolej d.o.o. u kojem je zaposlen 2004. godine kao tehnolog prometa.

Trudom i zalaganjem napredovao je na rukovodeća mjesta, najprije kao rukovoditelj Odsjeka optimizacije 2010. godine, a od 2019. godine do danas radi kao rukovoditelj Službe prometa.

Kroz svoj dugogodišnji rad u KD Autotrolej d.o.o., sudjelovao je u nizu različitih poslova i izvrsno je upoznat sa svim poslovnim procesima te razumije sve okolnosti poslovanja Društva. Motiviran je za obavljanje poslova direktora i ima jasnu viziju budućeg poslovanja te je stoga ocijenjeno da je upravo on najbolji kandidat za mjesto direktora ovog komunalnog društva.”, izvijestili su iz KD Autotrolej.

Robert Mrvčić će funkciju direktora Autotroleja preuzeti od 1. svibnja 2023. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari