IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo koje smo ponude slobodnih radnih mjesta izdvojili za vas!

Foto: Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

 U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Welmax + Sp. z o.o. Spolka Komandytowa zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje cijele RH. Za ovaj posao trebate izrazite komunikacijske i prezentacijske vještine kako biste održavali vitalne kontakte s postojećim klijentima te razvijali mrežu kontakata s novim partnerima. Ukoliko uz to imate trogodišnje iskustvo, znate engleski i poljski jezik, a imate i vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se putem brze prijave.

Elez d.o.o./Hotel Marina s 4* zapošljava Recepcionera (m/ž) u Selcu, Crikvenici. Poslodavac osigurava smještaj, hranu, redovna primanja te napredovanje u hijerarhiji, kao i pozitivnu radnu klimu. Provjerite više detalja na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, koji će kontinuirano poboljšavati poslovanje te uvoditi pozitivne promjene. Trenutno u Umagu zapošljava Komercijalista nabave (m/ž). Na ovom ćete poslu biti odgovorni za pravovremenu i kontinuiranu opskrbu potrebnim sirovinama u okviru pravila sustava kontrole kvalitete. Provjerite uvjete na linku.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, zapošljava Montera (m/ž) za područje RH. Zadaci na ovom poslu uključuju montiranje/sklapanje namještaja po salonima na području cijele Hrvatske, rukovanje alatima za montažu i brigu o istim. Imate li vozačku dozvolu B kategorije i jednogodišnje iskustvo? Prijavite se ovdje.

Nautički centar Liburnija d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za Radnika u Nautičkom centru Liburnija (m/ž). Očekuje vas manipulacija plovilima, pranje i čišćenje plovila, poliranje te brušenje i farbanje plovila. Rad i ozbiljnost, te savjesnost u poslu, prijeko su potrebni za ovaj posao, a poslodavac nudi plaću od 6 000 kn. Prijavite se brzom prijavom.

Madria GmbH, njemačka tvrtka u Hrvatskoj, zapošljava Sobara/ice u hotelima na lokacijama: Dubrovnik, Cavtat, Mljet, Rabac (Labin). Poslodavac nudi osiguran smještaj za djelatnike, prehranu (dva do tri topla obroka dnevno u radne i neradne dane), prijevoz (osiguran prijevoz vlastitim kombi prijevozom), radnu odjeću, isplatu prekovremenih sati te urednu prijavu i ugovor o radu. Posebne pogodnosti su mogućnost zaposlenja poslije ljetne sezone na stalni posao u MADRIA-i u Njemačkoj, Austriji ili Sloveniji. Plaća:
od 6 000 kn do 8 000 kn. Prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Poslovođu (m/ž) u Rijeci. Ako se pridružite na ovoj poziciji, vaš posao će uključivati: kontrolu operativnih uvjeta u veleprodajnom centru, provjeru tehničkih i sigurnosnih uvjeta, provođenje HACCP i SSOP mjera te brojne druge poslovne zadatke. Koje? Provjerite na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari