KBC Rijeka objavio natječaj za 16 specijalizanata

Klinički bolnički centar Rijeka je temeljem Plana specijalizacija za 2018 godinu raspisao natječaj u kojem se traži 16 specijalizanata različitih specijalnosti

Bolnica tako poziva mlade liječnike da se prijave na natječaj za specijalizacije iz kliničke radiologije, kardiologije, ortopedije i traumatologije, medicinske biokemije i laboratorijske medicine, dječje kirurgije, vaskularne kirurgije, pulmologije, nuklearne medicine, te po dvije iz ginekologije i opstetricije, onkologije i radioterapije, neurologije i psihijatrije.

Krajnji rok za podnošenje prijave na natječaj je 14. kolovoza 2018. godine, a pristupnici moraju ispunjavati uvjete među kojima su završen medicinski fakultet, odobrenje za samostalna rad i uvjerenje o položenom stručnom ispitu.

Specijalizacije, u pravilu, traju od četiri do šest godina, a nakon položenog specijalističkog ispita obveza je liječnika ostati raditi u bolnici u vremenu istovjetnom trajanju specijalizacije.

Ovaj natječaj iskazuje prvi dio potreba za specijalizantima te će se novi natječaj za ostatak specijalnosti raspisati do kraja godine.

Cilj ustanove je privući mlade liječnike iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost profesionalnog razvoja kako bi ostvarili svoje potencijale osobito kada se zna da jednom dobivena specijalizacija jamči sigurno radno mjesto, ali i redovita primanja.

Više informacija o natječaju može se pronaći na mrežnim stranicama www.kbc-rijeka.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari