IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo novih slobodnih radnih mjesta na području Rijeke i županije!

Foto: Riječanin

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, ima otvoren natječaj za Store Managera/Deputy Managera (m/ž) u Rijeci. Osim ostvarenja prodajnih planova iz mjeseca u mjesec, očekuje vas i kontinuirano zadovoljavanje potreba svih korisnika kroz izvrsnu uslugu i pozitivan pristup. Ukoliko ste komunikativni i uz to imate 2 godine iskustva, nemate što čekati. Prijave su u tijeku…

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljavaju dentalnog tehničara (m/ž) za svog klijenta u Rijeci. Riječ je o modernoj poliklinici gdje možete ostvariti svoj puni potencijal. Stalan posao, plaća u dogovoru s poslodavcem, pomoć oko pronalaska smještaja, tek su nekoliko benefita koji vas očekuju odlučite li se prijaviti na ovaj natječaj.  

Balen d.o.o. zapošljava dva Cnc glodača/CNC tokara (m/ž) u Rijeci. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od godine dana do tri godine. Provjerite preciznije tražene kvalifikacije u oglasu, te prijavu izvršite najkasnije do 22.06.

Teri-trgovina d.o.o., lider u veleprodaji pića i asortimana prehrane isključivo u HoReCa kanalu prodaje, dodatno zapošljava u Novigradu, Rovinju, Krku i Zagrebu. Traži vozača/dostavljača (m/ž) za dostavu robe, utovar i istovar robe te preslagivanje ambalaže. Odabranog kandidata očekuje i odgovornost za popratnu dokumentaciju prilikom utovara i dostave. Trebate vozačku dozvolu: B, C, C1. Riječ je o kompaniji koja je dobrim poslovanjem ostvarila rast, širenje i akvizicije, proširivši svoj portfelj djelovanja na hotelijerstvo i kampove poput Grand Hotela Adriatic u Opatiji, i brojnih drugih. Vjerujemo da imate puno razloga za prijavu na ovaj natječaj.

B.N.L. d.o.o. – Opatija, za hotelske i a’la carte restorane ”Lungomare” i ”Lavanda”,  zapošljava na 4 pozicije. Traženi su kadrovi: pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž) i recepcioner (m/ž). Početak sezone samo što nije, pa je ovo posljednji poziv na „akciju“ koji ne trebate propustiti. Provjerite natječaje na linku.

Profesio d.o.o. za klijenta – uspješno domaće poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu, zapošljava više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: fasader/moler (m/ž). Glavna djelatnost na ovom poslu uključuje izvođenje fasaderskih poslova na gradilištu. Redovita primanja, smjenski rad, nakada za ručak i smještaj, kao i mogućnost dobivanja radne dozvole, motivi su za vaš klik i prijavu. Aplicirajte.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava prodajnog zastupnika u dućanskoj prodaji (m/ž) u Rijeci. U ovaj tim idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, poznajete rad na računalu, krase vas izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Očekuje vas fiksna plaća, kao i bonusi, ovisno o ostvarenom rezultatu. Snaga Optime je u visokomotiviranim djelatnicima, budite dio njih – prijavite se.

Manpower za svog klijenta – tvrtku koja se bavi proizvodnjom i distribucijom, traži radnika koji će popuniti radno mjesto: radnik u proizvodnji – rad na stroju (m/ž). Prednost imaju kandidati koji imaju radno iskustvo na poslovima strojara. Poslodavac vam nudi posao na određeno vrijeme s mogućnošću stalnog zaposlenja, plaćene putne troškove, kao i rad u međunarodnoj kompaniji gdje vas očekuje puno edukacija i profesionalnog usavršavanja. Sigurni smo da imate i više nego dovoljno razloga da se prijavite na ovaj natječaj.

Alarm automatika d.o.o. regionalni je tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Trenutno zapošljava dva servisera sustava tehničke zaštite (m/ž). Stručnjaci iz tima ovog poslodavca pružit će vam svu potrebnu edukaciju, pa se od osobe odabrane za ovo radno mjesto očekuje spremnost na učenje. Ukoliko biste voljeli raditi u profesionalnom i dinamičnom timu, gdje vas očekuje kontinuirano stručno usavršavanje, dovoljno je samo da kliknite na link i prijavite se.

Arbona, agencija za digitalni marketing, zapošljava B2B prodajnog predstavnika (m/ž) u Rijeci. Glavna odgovornosti na ovom poslu uključuju prikupljanje potencijalnih klijenata, širenje prodajne mreže, analizu ciljanog tržišta i konkurencije te u konačnici unaprjeđenje prodaje. Provjerite uvjete na linku i aplicirajte do 21.06.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views