IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo novih zanimljivih ponuda za zapošljavanje na našem području!

Foto: Riječanin

 

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Pag 91 d.o.o. trenutno zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u mjestu Čavle. Glavna poslovna zadaća koju na ovom radnom mjestu možete očekivati obuhvaća rad u timu na strojevima za proizvodnju. Poslodavac podržava zapošljavanje i osoba s invaliditetom te zapošljavanje stranih radnika. Dodatne detalje, kao i uvjete prijave možete doznati klikom na link.

Metal CAD d.o.o. ima raspisan natječaj  na poziciji: Senior Marine Electrical / Automation Engineer (m/f), u Rijeci. Ukoliko imate završen fakultet iz područja tehničkih znanosti, fluetno se koristite engleskim jezikom, poznajete rad u programima AutoCAD i Office 365, a krasi vas radno iskustvo u rasponu od 6 do 10 godina, zasigurno ne trebate propustiti ovaj natječaj. Sretno s prijavama.  

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava na 8 impresivnih pozicija. Recepcioner / informator (m/ž), pomoćni informatičar (m/ž) i rampist (m/ž), tek su mali dio ponuđenih pozicija ovog poslodavca. Provjerite ih sve na linku i odvažite se na rad u sezoni.

Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Rijeci, Puli i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

Hands on Server Support d.o.o. u Rijeci zapošljava na 3 pozicije. Traže se Customer Service Representative (m/ž), Linux Support Technician (m/ž) i Project Management Assistant (m/ž). Touch Support tvrtka je sa sjedištem u SAD-u, koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama. Članovi ovog tima podržavaju širok raspon tehnologija, uključujući Linux, Windows poslužitelje, razne Cloud platforme i SaaS. Detaljnije o ponuđenim radnim mjestima možete doznati klikom na link. Mjesto rada su Rijeka, Osijek, Zagreb.  

B.N.L. d.o.o. / Hotel Savoy traži recepcionerku (m/ž) u Opatiji. Od djelatnika na ovom radnom mjestu očekuje se aktivno korištenje (pismeno i usmeno) barem dva strana jezika, proaktivnost, komunikativnost te želja za radom. Imate li uz sve navedeno i godinu dana radnog iskustva? Vas se traži, prijavite se.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati mjesečnu plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link.  

Sfera Adria d.o.o. trenutno zapošljava na 5 pozicija u Primorsko-goranskoj županiji i u Istarskoj županiji. Traženi kadrovi su: tesar/armirač (m/ž), rukovoditelj stroja (m/ž), pomoćni građevinski radnik (m/ž), električar (m/ž), poslovođa na gradilištu (m/ž). Proučite uvjete za željenu poziciju, uredite svoj životopis i ne propustite prijavu. Svi detalji su na linku.

LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Splendor d.o.o. nudi zaposlenje na 4 pozicije u Rijeci. Traženi su kadrovi: djelatnik na pomoćnim poslovima u  drvnoj industriji (m/ž), spremačica (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž). Na svakoj od navedenih pozicija potrebno je više djelatnika, pa samim time imate i više šansi za zapošljavanje. Ne propustite ove poslovne prilike na linku.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari