IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo ponude slobodnih radnih mjesta na našem području

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pevec zapošljava Referenta prodaje (m/ž) u prodajnom centru u Rijeci (Škurinje). Ako imate SSS, dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznajete rad na PC-u, pouzdani ste i savjesni, a uspješno se nosite sa stresnim situacijama, kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Grawe zapošljava na poziciji: Procjenitelj šteta za imovinske štete na području Kvarnera (m/ž). Mjesto rada: Rijeka. Na ovom poslu ćete obavljati izvide šteta na imovinskim osiguranjima, utvrđivati osnove i visine odštetih zahtjeva, komunicirati s osiguranicima, vještacima i vanjskim suradnicima. Ako ste stekli minimalno SSS građevinskog ili nekog drugog tehničkog smjera, upoznati ste s građevinskim radovima, a vješti ste u izradi troškovnika za građevinske radove, ovo je prilika baš za vas. Prijavite se brzom prijavom klikom na link.

Manpower za klijenta zapošljava Agenta u kontaktnom centru (m/ž). Na ovom poslu vas očekuje podrška korisnicima putem telefona, stoga trebate komunikacijske vještine i sposobnost aktivnog slušanja te prodajne vještine. Više info. provjerite na linku.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji: Sanitarni tehničar- inženjer (m/ž) na području cijele RH. Uvjeti koje trebate zadovoljiti za ovaj posao uključuju SSS, vozačku dozvolu B kategorije te dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se do 07.09. na ovaj natječaj putem linka.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Rijeci. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, proširuje svoj tim u Zadru i Rijeci i zapošljava na poziciji: Voditelj ključnih kupaca (m/ž). Ako aplicirate na ovaj natječaj imate priliku biti odgovorni za pronalaženje potencijalnih kupaca, inicijativu, razvoj i komunikaciju oko posebnih ponuda vezanih uz proizvode, cijenu i usluge. Ako imate VSS ekonomskog usmjerenja, 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, kao i iskustvo u HoReCa kanalu, ovo je prilika za vas. Klik na link.

Adecco Grupa, sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj, vodeći je svjetski lider u pružanju HR usluga. Radi daljnjeg proširenja opsega posla traži dinamične, komunikativne i odgovorne osobe za radno mjesto: Referent u odjelu brige o korisnicima putem društvenih medija (m/ž) u Rijeci. Glavni zadatak na ovoj poziciji je: odgovaranje na upite talijanskih korisnika vezane uz proizvode i usluge tvrtke putem društvenih medija. Uvjeti za prijavu su: korištenje talijanskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje MS Office-a, proaktivnost, motiviranost. Prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Supermarket Plodine iz Novigrada zapošljava na poziciji: Voditelj gastro odjela (m/ž). Od vas se očekuje višegodišnje radno iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima, visoka razina radne etike i poštenje te ostvarivanje zadanih parametara poslovanja. Prijavite se do 30.08. putem brze prijave. Sretno!

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH sa poslovnicom u Zagrebu, traži Kurira (m/ž) za rad u gradovima: Zagreb, Pazin, Pula, Rovinj. Očekuje vas mogućnost korištenja službenog vozila (kombi vozilo) za dolazak i odlazak na posao, prikup paketa od strane klijenata, isporuka paketa na adrese primatelja. Predviđena plaća: 5 000 kn – 6 500 kn! Prijavite se ovdje.

Valipile d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž) u pogonu mesne industrije u odjelu pakirnice, skladišta, klaonice, sanitacije. Mjesto rada: Sveti Petar u Šumi. Prijavite se brzom prijavom. Sretno!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari