IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo slobodnih radnih mjesta koja se nude zainteresiranima na našem području

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Moving People zapošljava djelatnika za poziciju: Sales Representative for sales/recruitment activities (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako imate razvijene prodajne vještine, fluento govorite engleski ili francuski jezik, a uz to imate komunikacijske i prezentacijske vještine i lako sklapate poznanstva, ovo je prilika za vas. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Manpower za klijenta zapošljava djelatnika na poziciji: Administrative Assistant for Sales Department (m/ž) u Rijeci. Za ovu poziciju trebate sveučilišno obrazovanje u području ekonomije ili sličnom društvenom usmjerenju. Potrebno vam je i poznavanje Excela te fluentno komuniciranje na talijanskom i engleskom jeziku. Ukoliko ste zainteresirani kliknite na link i prijavite se.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada vrlo poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.  

Cammeo ima raspisan natječaj za Analitičara voznog parka (m/ž) za stručno osposobljavanje. Mjesto rada: Split, Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek. Za ovu radnu poziciju trebate minimalno završno srednjoškolsko obrazovanje SSS (tehničkog smjera), poznavanje jednog stranog jezika u pismu i govoru, vozačku dozvolu B kategorije, informatičku pismenost (poznavanje rada u MS Office paketu, pogotovo u Excel-u) te organizacijske sposobnosti u upravljanju resursima, kako tehničkim tako i ljudskim. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Plodine u Labinu zapošljavaju više izvršitelja na poziciji: Skladišno – transportni radnik (m/ž). Da biste bili idealan kandidat za ovu poziciju od vas se očekuje višegodišnje radno iskustvo (osobito prehrambenim proizvodima), izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, kao i spremnost na timski rad. Prijavite se klikom na link.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) za područje rada u cijeloj Hrvatskoj te Zidara (m/ž) i Tesara (m/ž) za rad u Zadru i Puli. Provjerite uvjete natječaja na linku i prijavite se do 28.12.

Dermoestetik d.o.o. zapošljava Ekonomista/Administratora u veleprodaji/maloprodaji (m/ž) u radnoj zoni Vidal, u Novigradu. Obrazovanje koje trebate je VSS/VŠS, a potrebno vam je i dvogodišnje iskustvo, dobro poznavanje rada na osnovnim programima, kao i znanje  jednog stranog jezika (u govoru i pismu). Prijaviti se možete brzom prijavom.

Major Internacional d.o.o. zapošljava Blagajnika/Slot operatera (m/ž) u Puli. Poslodavac vam nudi ugodnu radnu okolinu, u skladu s međunarodnim standardima, uz stalnu edukaciju i s mogućnošću napredovanja u hijerarhiji poduzeća. Ako imate srednju stručnu spremu, vješti ste govornik engleskog jezika i spremni ste na rad u smjenama, kliknite na brzu prijavu.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava Stručnjaka zaštite na radu (m/ž) za pogon u Umagu. Uvjeti koje trebate zadovoljiti da biste bili idealan kandidat za ovu poziciju uključuju višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu (opći i posebni dio), kao i položen državni stručni ispit iz zaštite od požara te dvije godine radnog iskustva. Prijavite se klikom na brzu prijavu.  

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views