IZBOR IZ OGLASNIKA: Na našem području traže se programeri, komercijalisti, prodavači…

Foto: Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Alarm Express d.o.o., od 1989. godine bavi se ugradnjom sustava tehničke zaštite i kroz godine je postala tvrtka od povjerenja među žiteljima grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Trenutno zapošljava na poziciji: Voditelj ključnih kupaca/Komercijalist za sustave tehničke zaštite (m/ž). Ako ste ambiciozna, odgovorna i društvena osoba, sklona radu u dinamičnom okruženju, priključite se prodajnom timu i iskoristite svoje potencijale na poslovima prodaje, aktivne promocije i prezentacije sustava te ispitivanju i analizi tržišta. Detalji su na linku.

Ljubitelj ste mode i uživate u radu s tekstilom? Prijavite se za rad u Modiani, na radnom mjestu: Prodavač – Modni savjetnik (m/ž) u Rijeci. U Hrvatskoj, Modiana posluje u okviru tvrtke Montecristo Zagreb d.o.o. s ukupno 27 prodavaonica: osim 16 Modiana prodavaonica tu su i prodavaonice Fracomina, Gerry Weber, Fashion Point, Lee Cooper i Timeout. Na novom radnom mjestu očekuje vas početni trening i upoznavanje s modnim markama, zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću stalnog zaposlenja te mogućnost napredovanja i rad u dinamičnom okruženju u regionalno pozicioniranoj kompaniji. Prijavite se ovdje.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za klijenta zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) za rad na Cresu i na Lošinju. Na ovom poslu vas očekuje kvalitetno izlaganje proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, prema propisanim planogramima ili dogovorenim pozicijama i udjelima. Uvjeti za zaposlenje su status studenta, minimalno SSS, iskustvo u radu na sličnim ili istim poslovima (prednost), proaktivnost u radu te posjedovanje vlastitog vozila (poželjno). Prijavite se putem brze prijave!

Illustro d.o.o., tvrtka za informatički inženjering i konzalting sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, razvoju i implementaciji složenih poslovnih sustava, zapošljava programera/projektanta poslovno informacijskih sustava (m/ž) u Rijeci. Od vas se očekuje odgovornost, sposobnost za rad u timu, komunikativnost, spremnost na konstantno učenje i usavršavanje te samoinicijativnost u radu. Prijavite se ovdje.

Transporter Footwear zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Poslodavac traži komunikativne i ambiciozne kandidate s odličnim prodajnim i komunikacijskim vještinama, otvorenima prema stalnom učenju i usavršavanju. Imate SSS,  jednogodišnje iskustvo na istom ili sličnom poslu, a prodajne vještine su vam u malom prstu? Prijavite se. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari