IZBOR IZ OGLASNIKA: Nekoliko atraktivnih ponuda poslova na našem području!

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Bipa, lanac drogerija unutar REWE grupe koja sa svojih 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija, proširuje svoj tim i zapošljava Prodavača/Blagajnika (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Rovinju, Puli. Od vas se očekuje SSS (poželjno trgovačkog smjera, no nije uvjet), minimalno 6 mjeseci prodavačkog iskustva, odlične komunikacijske i prodajne vještine te izražena proaktivnost i samostalnost u radu. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto s redovitim primanjima i rad s renomiranim markama drogerijskog segmenta u ugodnom i poticajnom radnom okruženju. Opširnije potražite na linku.

Elez d.o.o./Hotel Marina s 4* zapošljava Recepcionera (m/ž) u Selcu, Crikvenici. Poslodavac osigurava smještaj, hranu, redovna primanja te napredovanje u hijerarhiji, kao i pozitivnu radnu klimu. Provjerite više detalja na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Adria Grupa d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za Sanitarnog tehničara/Inženjera (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Kvalifikacije potrebne za ovo radno mjesto uključuju SSS/VSS, radno iskustvo koje je poželjno, ali nije uvjet te poznavanje rada na računalu. Opširnije potražite na linku. Sretno s prijavama.

Plodine zapošljavaju više izvršitelja za rad na poziciji:Prodavač (m/ž) u Lovranu, Novi Vinodolski. Za ovaj posao trebate višegodišnje radno iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima, izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine te spremnost na timski rad. Prijavite se putem linka.

Cammeo ima otvoreni natječaj za vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Rijeci. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka.

Hoteli Novi d.o.o. zapošljava na poziciji: Materijalni knjigovođa (m/ž) u Novom Vinodolskom. Za ovaj posao trebate minimalno VŠS ekonomskog smjera te dvogodišnje radno iskustvo na poslovima knjiženja. Očekuje vas obrada dokumentacije vezane uz nabavu, prijenose, utroške i otpise robe i materijala, sitnog inventara i ostalih vrsta zaliha. Osobe s radnim iskustvom u hotelijerstvu imaju prednost. Prijavite se putem brze prijave!

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača/icu na lokacijama: Zagreb, Rijeka, Zadar i Split. Očekuje vas rad u mladom i dinamičnom okruženju, a vaš posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni te održavanje urednosti prodajnog prostora i praćenje prodajnih rezultata. Prijave su ovdje.

Jadran informatika d.o.o., poduzeće koje se više od 20 godina bavi razvojem ERP sustava, ima otvoreni natječaj za ABAP programera (m/ž) u Rijeci. Aplikacije koje se razvijaju usmjerene su prema farmaceutskoj industriji, ljekarnama i trgovini.  Zainteresirani ste? Provjerite detalje na linku i sretno s prijavama.

Zadruga Agroprodukt zapošljava Vozača kamiona C + E kategorije s kodom 95 (m/ž) za za međunarodni transport robe (na području Slovenije, Austrije, Njemačke, Hrvatske, Slovenije – uglavnom iste firme). Radno vrijeme je po dogovoru, a očekuje vas plaća u iznosu od 1800 eura! Provjerite uvjete natječaja na linku i sretno s prijavama!

Manpower za klijenta zapošljava Pomoćnog prodavača (m/ž). Mjesto rada: Mali Lošinj. Opis posla uključuje posluživanje, savjetovanja kupca, prodaju robe, naplaćivanje, a od vas se očekuju organizacijske i komunikacijske vještine, sklonost timskom radu i prijašnje radno iskustvo. Prijavite se ovdje.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari