IZBOR IZ OGLASNIKA: Od trgovca i majstora do fizioterapeuta i webmastera – velik izbor poslova na našem području!

Foto: Riječanin

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Qfact Consult d.o.o. ima raspisan natječaj za samostalnog knjigovođu (m/ž) u Rijeci. Imate li iskustvo rada u trajanju od 4 godine? Uz to ste samostalni u radu, komunikativni, a imate SSS/VŠS/VSS? Ako ste odgovorili potvrdno na navedena pitanja, trebali biste nastaviti čitati ovaj oglas… Poslovni zadaci koji vas očekuju, odlučite li se prijaviti, obuhvaćaju samostalno vođenje knjigovodstva, izradu financijskih izvješća, knjigovodstvene-računovodstvene poslove te druge poslove po potrebi poslodavca. Detaljnije doznajete na linku

Kumal S d.o.o, proizvođač građevinskog materijala koji posluje u Hrvatskoj i regiji, zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Hrvatskoj. Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju organizaciju, koordinaciju i kontrolu prodaje na području Hrvatske, kao i odgovornost za ispunjenje plana prodaje. Idealni kandidati/kinja trebali bi imati VSS/VŠS, trogodišnje radno iskustvo. Također, očekuje se i znanje engleskog jezika, znanje rada u MS Office-u, kao i odlične pregovaračke i komunikacijske vještine. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, detalje možete doznati klikom na link.

Viva Medis d.o.o., distributer dodataka prehrani te kozmetičkih proizvoda, zapošljava djelatnika u računovodstvu, financijama i administraciji (m/ž), za rad na Cresu. Ako ste završili višu školu, engleski jezik dobro poznajete, a rad na računalu imate u ‘malom prstu’ te vas zanima plaća koja se kreće od 5000 kn, onda ste na pravom oglasu. Provjerite detalje na linku

Del – Mihelčić – Elektronik d.o.o, tvrtka je koja uspješno posluje već 25 godina i koja je među vodećim tvrtkama u RH na projektiranju, izradi razvodnih ormara, programiranju PLC-a i panela, elekto montaže na industrijskim objektima te tehnološko-procesnim linijama. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava električara/elektromontera/elektroinstalatera (m/ž) u Delnicama. Radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Prijavite se.

Hidro.Lab. d.o.o. zapošljava tehničara za uzorkovanje (m/ž) u Rijeci. Značajna osobina koja se od vas očekuje je komunikativnost, a minimalna stručna sprema koju morate zadovoljiti je srednja škola, kao i znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Ukoliko smo vas dovoljno motivirali, kliknite na brzu prijavu.

Kimi Commerce d.o.o. tvrtka je koja već 25 godina vrlo uspješno posluje na području trgovine keramičkih pločica, sanitarije i kompletne kupaonske opreme. Trenutno traži skladištara (m/ž) za proširenje svog tima. Mjesto rada je Kukuljanovo, Viškovo. Glavna zadaća koja vas očekuje na ovom poslu predstavlja zaprimanje i izdavanje robe u salonu keramike, sanitarija i parketa. Detaljnije o poslodavcu i uvjetima prijave doznajete klikom na link.

Kamenoklesarski obrt Kamik, tvrtka koja se već 30 godina bavi proizvodnjom i ugradnjom prozorskih klupčica, stepenica i nadgrobnih spomenika, traži klesara/montera (m/ž) u Viškovu. Provjerite više info. na linku

Lokve d.o.o., tvrtka koja se bavi proizvodnjom i trgovinom drvnim proizvodima, zapošljava na 6 pozicija u Lokvama. Traženi kandidati su: operater na stroju u pilani (m/ž), rukovoditelj utovarivača viličara (m/ž) , operater na NC obradnom centru (m/ž) i brojni drugi. Rok prijave je 27.04. Provjerite sve pozicije i odaberite natječaj u koji se najbolje uklapate…

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Poliklinika Terme Selce u potrazi je za djelatnicima na 3 zanimljive pozicije. Traže se trener-kineziolog (m/ž), fizioterapeut (m/ž) i kozmetičar (m/ž), za rad u Selcu. Posljednji dan kada se zaprimaju prijave je 27.04., pa ne oklijevajte i aplicirajte na željeni natječaj.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari