NEKOME JE DOPI…LO: U centru Rijeke sprejem upozoreno na rupe oko šahti na kolniku!

Foto: Facebook/I. C./Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Na križanju ulica Križanićeva, Strossmayerova i Titov trg netko je sprejem i tekstom “A ovo?” upozorio na loše izvedene spojeve šahti i asfalta zbog čega se stvaraju rupe na kolniku

Istina je da je loš spoj asfalta i šahti za kanalizaciju odnosno odvod oborinskih voda česta boljka mnogih urbanih sredina, no mnogi Riječani smatraju kako je ta boljka najizraženija upravo u Rijeci gdje se na nekim cestama vozila “drndaju” kao da smo u nekoj afričkoj ili azijskoj “banana-državi”.

Stoga je netko, vjerojatno iznerviran loše izvedenim radovima – što predstavlja opasnost za podvozje vozila a pogotovo stabilnost mopeda i motocikla – sprejem upozorio na propust. A u ovom slučaju nekoliko šahti ili tko zna kakvih odvoda raspoređeno je u svega par kvadratnih metara?! Nije li moglo i drugačije?

Na križanju ulica Križanićeva, Strossmayerova i Titov trg tako su šahte osvanule okružene bojom iz spreja i upozoravajućim tekstom “A ovo?”, što je izazvalo pozornost na u popularnoj grupi Problemi u prometu – Rijeka i okolica na kojoj je osvanulo nekoliko fotografija toga dijela kolnika.

Foto: Facebook/D.R.B./Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Doduše, uvijek postoji mogućnost i da se neki zaigrani noćni ulični umjetnik posvetio nekom svom performansu koji je uključivao i cestovnu problematiku. No bilo kako da bilo, potez je efektan i ostavio je itekako traga u javnom prostoru odnosno na prometnici u centru grada zbog čega bi se neki, odgovorni za kvalitetu javnih cesta,  trebali i zamisliti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari