IZBOR IZ OGLASNIKA Ove poslove još nismo imali – ispitivač web aplikacija i organizator intervencija na moru!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Lajos 2014 j.d.o.o., mlada firma koja se bavi prodajom i montažom ALU i PVC stolarije, zapošljava montera ALU i PVC stolarije (m/ž) za rad na području Hrvatske i EU. Traže se ozbiljni i marljivi djelatnici kako bi se nastavilo uspješno širenje firme. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo, srednja stručna sprema, kao i poznavanje rada s alatima koji se koriste u poslovima montaže. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem brze prijave.  

Profesio d.o.o. za  klijenta – Interseroh d.o.o., zapošljava radnika na zaprimanju boca (m/ž) u Rijeci, točnije u općini Matulji. Zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i sl., sve su to poslovni zadaci koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Ukoliko nemate iskustva, nema veze, ova pozicija to ni ne zahtjeva. Prijavite se.

Tvrtka Weber Escal d.o.o., dio grupacije Austrijske pošte, tržišni je lider u distribuciji neadresiranih promotivnih materijala (letaka), te se bavi i distribucijom poštanskih pošiljaka (izravne pošte i tiskanica). Trenutno zapošljava na dvije pozicije u Istri. Traži se zamjenik depoa (m/ž) u Poreču i voditelj depoa (m/ž) u Pazinu. Provjerite natječaje na linku i prijavite se na vrijeme.

Eldra d.o.o. zapošljava terenskog radnika (m/ž) u Samoboru i na području cijele Hrvatske. Zanima vas rad na tehničkoj produkciji festivala i glazbenih koncerata? Želite biti dio najvećih događanja na prostoru Hrvatske i regije? Volite raditi u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju? Ako ste na sva pitanja odgovorili s ‘da’, sigurni smo da je ovo posao za vas. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i s 12 000 djelatnika, dodatno zapošljava na poziciji: unapređivač prodaje (m/ž). Mjesto rada: Istra, Kvarner, Zadar, Split, Šibenik, Primošten, otok Pag – Novalja, Vir, i brojni drugi gradovi. Nudi vam se rad u stabilnoj kompaniji, a imate priliku i dodatno se educirati i usavršiti na radnom mjestu. Prijavite se klikom na link.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava električara (m/ž) na području Hrvatske (rad na terenu). Za ovaj posao trebate SSS (elektro smjer), godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačku dozvolu B kategorije. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se u svega nekoliko klikova.

Sea Help Adria d.o.o. u Punatu zapošljava administratora (m/ž). Ova tvrtka vodeća je organizacija za pružanje komercijalne pomoći na moru. Osim u Hrvatskoj usluge pruža i u Italiji, Sloveniji, Njemačkoj i Španjolskoj. Na ovom radnom mjestu zaprimat ćete dolazne pozive od korisnika za usluge tehničke pomoći na moru, organizirat ćete intervencije te odgovarati na informativne upite korisnika. Prijave traju do 22.03., pa ne oklijevajte s klikom.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji, zapošljava prodavača pekarskih proizvoda na području Hrvatske. Svakodnevna komunikacija s kupcima, informiranje o proizvodima, rad na blagajni, priprema i slaganje proizvoda, sve vas to čeka ukoliko se odlučite aplicirati na ovaj posao. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Mana Moda d.o.o. ima raspisan natječaj za prodavača (m/ž) na Rabu te na Malom Lošinju. Ključni zadaci koje ćete obavljati na ovom radnom mjestu obuhvaćaju posluživanje kupaca, rad na blagajni, zaprimanje robe, inventuru, odrađivanje akcija te brojne druge zadaće. Ako imate srednju stručnu spremu (trgovački smjer), iskustvo u vođenju trgovine i odlično komunicirate, vas se traži. Prijavite se do 20.03.

Cenosco, softverska kompanija, zapošljava na poziciji: Software Tester (m/ž) u Puli. Posao se bazira na testiranju funkcionalnosti pripremljenih web aplikacija prije njihovog lansiranja. Očekuje vas dinamično radno okruženje, 24 dana godišnjeg odmora, kao i brojni benefiti poput dobre zarade, ali i besplatnih kava, čaja te svježeg voća. Vrijedi provjeriti na linku. Sretno!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari