IZBOR IZ OGLASNIKA: Raznolika ponuda slobodnih radnih mjesta na našem području!

Foto. Ilustracija

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.  

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 2 pozicije za područje Hrvatske,Turske, Bugarske. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/f) – Turkey, Bulgaria & Croatia i Overseas Risk & Safety Manager (m/f) – Turkey, Bulgaria & Croatia. Vaši zadaci na ovim pozicijama uključuju procjenu rizika na brojnim destinacijama, predviđanje rizika i izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj po želji i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.12., pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

Cortina d.o.o. zapošljava Prodavača u poljoapoteci za rad u Rijeci i na Krku te Prodavača u vrtnom centru (m/ž) za rad u mjestu Čavle. Prijave traju do 13.12., pa ne propustite provjeriti na linku koji se uvjeti traže za ove pozicije. Sretno.

Adecco vodeća kompanija u pružanju HR usluga, koja povezuje više od 300 klijenata s preko 5000 tražitelja zaposlenja, trenutno zapošljava djelatnika za vodeću firmu u sektoru drvne industrije, na poziciji: Radnik na održavanju-električar/strojar. Mjesto rada je okolica Delnica. Prijave su na linku.

Hoteli Novi d.o.o. u Novom Vinodolskom nudi široku paletu radnih pozicija za zaposlenje. Kućni majstor – IT/Električar (m/ž), Šef restorana (m/ž), Materijalni knjigovođa (m/ž), samo su neke od ponuđenih pozicija na koje se možete prijaviti putem brze prijave. Provjerite ih sve na linku. Prijavite se do 15.12. Sretno.

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava Administrativnog referenta u odjelu skladišta (m/ž). Mjesto rada je Plovanija – Buje. Ovaj posao obuhvaća preuzimanje robe na skladište i ulaznu kontrolu i ostale zadatke u skladu s naravi i vrstom rada po nalogu nadređenog. Od vas se očekuje SSS, godina iskustva rada u skladištu, vozačka dozvola B kategorije te dobro znanje rada na računalu. Imate sve navedeno? Klik na brzu prijavu.  

Adria Casino d.o.o. zapošljava Djelatnika u automat klubu (m/ž) za rad u Poreču. Posao uključuje rad s gostima kluba, vršenje uplata i isplata novca, obavljanje blagajničkih poslova kluba, vođenje evidencija u skladu s pravilima službe. Plaća koja vas očekuje na ovom poslu kreće se u rasponu od 5 000 kn do 6 000 kn. Prijavite se klikom na link.

Manpower za klijenta traži kandidate za poziciju: Savjetnik za klijente putem elektronske pošte i telefona (m/ž), za rad u Puli. Uvjeti za prijavu su poznavanje talijanskog jezika, fleksibilnost i motiviranost za rad, dok iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite na  brzu prijavu.

Plodine d.d. zapošljava Prodavača na odjelu delikatesa (m/ž) u Pazinu. Da biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto potrebno je da imate višegodišnje radno iskustvo u trgovini, osobito s prehrambenim proizvodima. Također, trebate visoku razinu etike, uz ostvarivanje zadanih parametara poslovanja. Očekuje vas stimulativno okruženje, pa ne propustite kliknuti na link i prijaviti se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views