IZBOR IZ OGLASNIKA: Želite li štititi prijevoz novca? Tu su i drugi zanimljivi poslovi!

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Radnik d.d. ima raspisane natječaje na području Istre, točnije u Poreču i Puli. Traže se čistačica (m/ž), stojar (m/ž), zidar (m/ž), rukovoditelj toranjskom dizalicom (m/ž).  Rok za prijavu za navedene natječaje je do 23.04., pa provjerite uvjete natječaja u dogledno vrijeme.

Safety Secure d.o.o. zapošljava djelatnicu za rad s klijentima (m/ž) u Rijeci. Za ovaj posao potrebno je znanje barem dva strana jezika, dobro poznavanje rada na računalu, a minimalna stručna sprema koju trebate osnovna je škola. Plaća koju možete očekivati kreće se u rasponu od 3000 kn do 5000 kn. Kliknite i prijavite se.

FINA gotovinski servisi d.o.o. najveća je tvrtka u Republici Hrvatskoj specijalizirana za poslovanje s gotovim novcem i ostalim vrijednostima. Poželjan je poslodavac i već četvrtu godinu za redom dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Trenutno zapošljava više od 700 djelatnika, a za pojačanje tima traži djelatnika na poziciji: zaštitar za poslove prijevoza i osiguranja novca (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 21.04. Više na linku.

SSM United Ship Management, tvrtka je koja trenutno ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25.04., pa odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i aplicirajte u roku.

Kimi Commerce d.o.o. tvrtka je koja već 25 godina vrlo uspješno posluje na području trgovine keramičkih pločica, sanitarije i kompletne kupaonske opreme. Trenutno traži skladištara (m/ž) za proširenje svog tima. Mjesto rada je Kukuljanovo, Viškovo. Glavna zadaća koja vas očekuje na ovom poslu predstavlja zaprimanje i izdavanje robe u salonu keramike, sanitarija i parketa. Detaljnije o poslodavcu i uvjetima prijave doznajete klikom na link.

Kumal S d.o.o., tvrtka koja više od 10 godina posluje na hrvatskom i inozemnom tržištu i zapošljava respektabilan broj radnika na nekoliko proizvodnih lokacija u Hrvatskoj, dodatno proširuje tim. Traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na obalnoj Hrvatskoj. Imate li završenu srednju školu, znanje engleskog jezika, vješti ste na računalu i krasi vas godina dana iskustva, možda ste vi traženi kandidat. Provjerite detalje, aplicirajte

Kamenoklesarski obrt Kamik, tvrtka koja se već 30 godina bavi proizvodnjom i ugradnjom prozorskih klupčica, stepenica i nadgrobnih spomenika, traži klesara/montera (m/ž) u Viškovu. Provjerite više info. na linku

Poliklinika Terme Selce u potrazi je za djelatnicima na 3 zanimljive pozicije. Traže se trener-kineziolog (m/ž), fizioterapeut (m/ž) i kozmetičar (m/ž), za rad u Selcu. Posljednji dan kada se zaprimaju prijave je 27.04., pa ne oklijevajte i aplicirajte na željeni natječaj.

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Lokve d.o.o., tvrtka koja se bavi proizvodnjom i trgovinom drvnim proizvodima, zapošljava na 6 pozicija u Lokvama. Traženi kandidati su: operater na stroju u pilani (m/ž), rukovoditelj utovarivača viličara (m/ž) , operater na NC obradnom centru (m/ž) i brojni drugi. Rok prijave je 27.04. Provjerite sve pozicije i odaberite natječaj u koji se najbolje uklapate…

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari