SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: JGL traži tehničara; Na riječkom području traže se i inženjeri, kozmetičari, djelatnici u turizmu…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

JGL d.d. traži Tehničara monitoringa čistih prostora (m/ž) u Rijeci. Prednost prilikom prijave ostvaruju kandidati sa završenom srednjom stručnom spremom usmjerenja biomedicine ili kemijskog smjera. Prijave se zaprimaju do 03.02.2022. putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences priprema se za novu sezonu i zapošljava: SPA terapeut (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kućni majstor (m/ž), Pool boy (m/ž), Sobarica /Čistačica (m/ž), Vozač (m/ž), Portir / Bellboy (m/ž), Recepcioner (m/ž), Skladištar(m/ž). Mjesto rada je Punat. Prijavite se putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava IT Helpdesk Support Specialista (m/f) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 11.02.2022. Tvrtka nudi stalno zaposlenje, posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okriženju te mogućnost napretka. Prijaviti se možete putem brze prijave na linku.

Worforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Magistra farmacije (m/ž) u Rijeci. Traži se komunikativna osoba s 3 godine radnog iskustva, položenim stručnim ispitom važećim Odobrenjem za samostalni rad u RH. Prijaviti se možete do 12.02.2022. putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž). Područje rada je Rijeka. Kandidat mora biti spreman na rad u smjenama te posjedovati marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem brze prijave.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava Skladišnog radnika / Viličarista (m/ž) u Rijeci. Prilikom prijave prednost ostvaruju kandidati s radnim iskustvom na sličnim poslovima i uvjerenjem za upravljanje viličarom. Prijave traju do 31.01.2022., a prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Falkensteiner Hotels & Residences traži stručne osobe za pripremanje hrane i pića njihovim gostima. Zapošljavaju na pozicijama: Slastičar (m/ž), Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Nadzornik restorana (m/ž), Sous Chef (m/ž), Voditelj bara (m/ž), Konobar / Pomoćni konobar (m/ž), Barmen (m/ž). Mjesto rada je Punat. Prijavite se putem brze prijave.

Jadranka turizam d.o.o. traži Radnika u domaćinstvu (m/ž). Mjesto rada je Mali Lošinj, a prijaviti se možete do 13.02.2022. Poslodavac traži 30 radnika za sezonski posao čišćenja i pripremanja smještajnih jedinica. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Karloline zapošljava Diplomiranog inženjera građevine (m/ž) u Rijeci. Poslodavac traži 2 radnika za terenski rad za poslove projektiranja i stručnog nadzora u visokogradnji i niskogradnji. Prijave traju do 31.01.2022. Sve indormacije potrebne za prijavu pronađite na linku.

Ljepota M.B. d.o.o. zapošljava Kozmetičara (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 01.02.2022. Traži se osoba koja će obavljati manikuru, tretmane lica, ugradnju trepavica, depilaciju i masažu tijela. Podatke za prijavu potražite na portalu posao.hr.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari