SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: JGL zapošljava operatera u proizvodnji, Valamar Riviera kuhare i konobare. Pogledajte i druge ponude!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

JGL d.d. zapošljava Operatera u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž) u Rijeci. Traži se osoba sa završenom SSS, afinitetom prema radu u proizvodnji te spremnosti na rad u tri smjene. Prijaviti se možete do 02.05.2022. putem brze prijave.

Manšed d.o.o. zapošljava na pozicije Voditelj skladišta (m/ž), Viličarist (m/ž), Skladišni radnik (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo. Prijave se zaprimaju do 27.04.2022. ovdje.

Elez d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Selce – Crikvenica. Poslodavac nudi smještaj, hranu, ugodnu radnu atmosferu u hotelu uz samo more i timski rad. Prijaviti se možete do 30.05.2022. ovdje.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Administratora na odjelu dostave (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 20.04.2022. Potrbana je minimalno jedna godina radnog iskustva, završena SSS te dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Cadeli zapošljava Projektanta čeličnih konstrukcija (građevina /strojarstvo) (m/ž) u Marinićima. Rok za prijavu je 07.05.2022. Za projektiranje pomoću 3D softvera za modeliranje poslodavac nudi plaću u iznosu od 5000kn do 8000kn. Prijavite se.

Hotel-restoran Mali Raj MS d.o.o. traži Konobara – a la cart restoran (m/ž) u Opatiji. Prijave traju do 28.04.2022. Traži se osoba za sezonski posao posluživanja jela i pića te za rad na šanku. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka-Marinići. Kandidatu je osigurano stručno početno mentorstvo, redovita i sigurna primanja uvećana za pripadajuće dodatke te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijave se zaprimaju do 06.05.2022. ovdje.

Valamar Riviera d.d. traži radnike na sljedećim pozicijama: Šef kuhinje (m/ž), Kuhar (m/ž), Konobar (m/ž), Sobarica (m/ž). Mjesto rada je Krk. Prijaviti se možete do 14.05.2022. putem brze prijave.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 30.04.2022. Traži se motivirana, odgovorna osoba s dobrim komunikacijskim vještinama. Prijavite se.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Radnika u McCafeu (m/ž) u Rovinju i Vukovoj Gorici. Posao uključuje pripremu McCafe kava i slastica te posluživanje gostiju u ugodnoj atmosferi restorana. Prijavite se do 03.05.2022. putem brze prijave.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari