SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: McDonald’s traži radnike/ce u restoranima u Tower centru, na Korzu i na Vratima Jadrana

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Zimmermann Dental zapošljava Doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi primanje u stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju do 04.04.2022. putem brze prijave.

J.u.A. Frischeis d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Traži se osoba s iskustvom u vožnji viličara. Prijaviti se možete do 09.04.2022.  putem brze prijave.

Acquamarin d.o.o. traži Montera / Servisera (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 02.04.2022. Potrebno je temeljno iskustvo u radu na kućnim i drugim vodovodnim instalacijama. Prihvaćaju i kvalificirane radnike s ratnog područja Ukrajine. Prijavite se putem linka.

Ljekarne Prima Pharme traže Farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Traži se motivirana i odgovorna osoba predana poslu. Prijave se zaprimaju do 10.04.2022. putem brze prijave.

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača  / Prodavača (m/ž) u Ravnoj Gori. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, stimulativna primanja uz plaćene troškove prijvoza i prehrane te ostale dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 15.04.2022. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesta rada su Rijeka Tower centar, Rijeka i Vrata Jadrana. Prijave se zaprimaju do 12.04.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald’s burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Pravnika za upravno pravne i administrativne poslove (m/ž) i Pravnika s pravosudnim ispitom. Rad se izvršava u Rijeci. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost stalnog radnog odnosa i napredovanje u skladu s kompetencijama. Prijave se zaprimaju do 14.04.2022. putem brze prijave.

Frigo-Ve d.o.o. traži Trgovca / Skladištara (m/ž) u Rijeci – Marinići. Poslodavac nudi redovita i iznadprosječna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja te stručno mentorstvo. Prijaviti se možete do 08.04.2022. ovdje.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) na području Rijeke. Rok za prijavu je 31.03.2022. Traži se aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava Djelatnika u call centru (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi dinamičan i odgovoran posao, redovna primanja i mogućnost napredovanja. Prijave se zaprimaju do 16.04.2022. putem brze prijave.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari