SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: Na Krku traže pizza-majstora, plaća do 15 tisuća kuna!

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava eezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 15.04.2022. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste, osiguran smještaj te mogućnost sezonskog posla pretvaranja u stalno zaposlenje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem linka.

J.u.A. Frischeis d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Traži se osoba s iskustvom u vožnji viličara. Prijaviti se možete do 09.04.2022.  putem brze prijave.

Volta zapošljava Pizza Majstora (m/ž) u Malinskoj. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 10 000kn do 15 000kn za sezonski posao od 01.05.2022. do 1.10.2022. Prijaviti se možete do 15.04.2022. putem brze prijave.

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača  / Prodavača (m/ž) u Ravnoj Gori. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, stimulativna primanja uz plaćene troškove prijvoza i prehrane te ostale dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 15.04.2022. putem brze prijave.

Elez d.o.o. / Hotel Marina traži Noćnog recepcionera (m/ž). Mjesto rada je Selce, Crikvenica. Rok za prijavu je 30.04.2022. Kandidatu se nudi stalan posao za rad na recepciji hotela. Možete se prijaviti brzo i jednostavno putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesta rada su Rijeka Tower centar, Rijeka i Vrata Jadrana. Prijave se zaprimaju do 12.04.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald’s burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Ljekarne Prima Pharme traže Farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Traži se motivirana i odgovorna osoba predana poslu. Prijave se zaprimaju do 10.04.2022. putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava Djelatnika u call centru (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi dinamičan i odgovoran posao, redovna primanja i mogućnost napredovanja. Prijave se zaprimaju do 16.04.2022. putem brze prijave.

Acquamarin d.o.o. traži Montera / Servisera (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 09.04.2022. Potrebno je temeljno iskustvo u radu na kućnim i drugim vodovodnim instalacijama. Prihvaćaju i kvalificirane radnike s ratnog područja Ukrajine. Prijavite se putem linka.

Mango Moda d.o.o. zapošljava Pomoćnika u prodaji  (m/ž) na pola radnog vremena. Rad se izvršava u Rijeci. Od kandidata se očekuju dobre komunikacijske vještine, odgovornost i marljivost te fleksibilnost u radu. Prijavi se možete do 14.04.2022. putem brze prijave

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views